Essence Brit-tea

Η αγαπημένη ώρα των Βρετανών, η Tea Time, γίνεται έμπνευση για την νέα σειρά μακιγιάζ από την essence. Η ρετρό εμφάνιση, οι παλ αποχρώσεις και τα χαριτωμένα λουλούδια στις συσκευασίες δίνουν το elegant στυλ των Βρετανών στην σειρά "brit-tea".
Κορωνίδα της κολεξιόν το υπέροχο brit-tea lip balm με την πραγματικά πανέμορφη λουλουδάτη συσκευασία και το διακριτικό ροζ χρώμα. Και η παλέτα σκιών όμως είναι φοβερή με τα ανάγλυφα τριαντάφυλλα και τρία ανοιξιάτικα χρώματα, κρεμ, ροδακινί και λιλά. Έχουν κρεμώδη και ελαφρώς ιριδίζουσα σύσταση για εύκολη εφαρμογή. Και φυσικά η σειρά έχει και το απαραίτητο πινελάκι για το άπλωμα των σκιών το οποίο διαθέτει πινέλο και στις 2 άκρες, από την μία λεπτό από την άλλη φαρδύ για να χρησιμοποιείται αυτό που σας βολεύει κάθε φορά.
Για λάμψη στα σημεία που χρειάζεστε η σειρά προσφέρει το lipgloss για τα χείλη σε βερικοκί και ροζ αποχρώσεις που δίνει κουλ και λαμπερό φινίρισμα στα χείλη σας αλλά και μια illumintating base φυσική και διακριτική λάμψη στο πρόσωπο. Μπορείτε να την εφαρμόσετε είτε μόνη της είτε σαν primer κάτω από το make-up.
Για χρώμα στα μάγουλα η σειρά brit-tea έχει για εσάς έναν τριανταφυλλένιο κήπο με ανάγλυφα τριαντάφυλλα και τρία υπέροχα χρώματα κρεμ, ροζέ και ροζ που συνδυάζονται σε μια συσκευασία για να τονίσετε τα μάγουλά σας. Φυσικά δεν μπορούσε να αφήσει απ' έξω τα νύχια γιαυτό η σειρά έχει μακράς διάρκειας βερνίκια νυχιών σε τέσσερα ανοιξιάτικα χρώματα, γαλάζιο, μωβ, ανοιχτό πράσινο και φυσικά ροζ. Τα βερνίκια αυτά δίνουν εφέ πορσελάνης. Και για να δώσετε σχήμα η brit-tea nail file δεν κάνει μόνο καλή δουλειά αλλά είναι και χαριτωμένη!
Την σειρά ολοκληρώνουν σκουλαρίκια σε σχήμα τριαντάφυλλου σε ροζ και φούξια χρώμα και έτοιμες για το Brit-tea σας...
Essence Brit-tea collection - Makigiaz Com

Copyright © Makigiaz.Com