Korres - The Chic & Glowing Collection

Δυο διαφορετικές επίλογες για το μακιγιάζ και τα νύχια μας επιφυλάσσει η νέα Limited Edition Collection Chic & Glowing από την Korres.
Επιλέξτε chic εμφανίσεις σε απαλούς τόνους με διακριτικά και ουδέτερα χρώματα. Τα αγαπημένα αλλά και πρακτικά RASPBERRY TWIST LIPSTICK θα τα βρεις στις αποχρώσεις DELIGHT, CHARM και GRACE. Τα Μύρο & Ιχνοστοιχεία NAIL COLOUR θα σου προσφέρουν τρεις νέες αποχρώσεις DELICATE VIOLET 77, CLASSY BEIGE 40 και DREAMY GREY 70.

 Korres - The Chic & Glowing Collection fall winter 14 15 - Makigiaz Com

Από την άλλη αν θες να προσθέσεις περισσότερο ένταση και λάμψη επέλεξε την glowing collection θυληκές σκούρες αποχρώσεις. Από τα RASPBERRY TWIST LIPSTICK μπορείς να επιλέξεις από τις νέες αποχρώσεις ALLURE, DRAMATIC και SEDUCTIVE ενώ για τα  Μύρο & Ιχνοστοιχεία NAIL COLOUR από τις αποχρώσεις PRECIOUS BLACK 100, SPARKLY RED 54, STEEL GREY 97.

 Korres - The Chic & Glowing Collection fall winter 14 15 - Makigiaz Com

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά η Korres έχει ακόμα για εμάς τρία νέα Lip Pencils για τέλειο περίγραμμα. Τα σταθερά μολύβια χειλιών με έλαιο από βαμβάκι εκτός από το γεγονός ότι είναι μαλακά και εύκολα στην χρήση, προσφέρουν την φροντίδα που χρειάζεται η ευαίσθητη περιοχή των χειλιών με το ενυδατικό έλαιο από βαμβάκι, jojoba και τις αντιοξειδωτικές βιταμίνες που περιέχουν. Δύο φυσικές αποχρώσεις, μια σκούρα και μία ανοιχτή αλλά και μια σε έντονο κόκκινο μπορούν να αποτελέσουν την βάση για οποιοδήποτε μακιγιάζ.

 Korres - The Chic & Glowing Collection fall winter 14 15 - Makigiaz Com

Copyright © Makigiaz.Com