Δώρο μια θεραπεία Αναπλάσης και Ενυδάτωσης

Μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία του δέρματος από τον ήλιο και την θάλασσα, το δέρμα σας διψάει για ενυδάτωση. Το Makigiaz.Com και το {VESPER} Fashion & Art Magazine φροντίζουν για εσάς και προσφέρουν δώρο σε πέντε τυχερές από μια θεραπεία Ανάπλασης και Ενυδάτωσης με ultra sonic btx στο unani Biospa.
Ένας φιλόξενος και χαλαρωτικός χώρος στο Πάτημα Χαλανδρίου σε περιμένει να σου χαρίσει μια μοναδική εμπειρία. Η θεραπεία ultra sonic btx, έχει διάρκεια μία ώρα και είναι μια ανώδυνη θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης και αναδόμησης. Έχει μοναδικά αποτελέσματα λάμψης σε κάθε τύπο δέρματος, συνδυάζοντας τη τεχνολογία του υπερήχου, με το εκχύλισμα υαλουρονικού οξέος και του βιολογικού κολλαγόνου.
 
Διάρκεια του Διαγωνισμού
O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 11  Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00μμ.
Η τυχερή θα αναδειχθεί με κλήρωση από το random.org (από τον πίνακα που ακολουθεί) και θα ανακοινωθεί 1 μέρα μετά την λήξη του διαγωνισμού.
 
Όροι και προϋποθέσεις.
- Η υπηρεσία θα γίνει μόνο στο χώρο του  unani Biospa (Αιόλου 12Α & Ηρακλείτου, Πάτημα Χαλανδρίου).
- Η τυχερή πρέπει να είναι άνω των 18 ετών.
- Η τυχερή πρέπει να στείλει με email στο info@makigiaz.com τα στοιχεία της μέχρι τις 14/10/2014. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στην επόμενη τυχερή.
 

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway

Copyright © Makigiaz.Com