Mani Day - Spooky but Girly

Το Halloween εμπνέει το Makigiaz Com που δημιούργησε ένα manicure για την περίσταση. Το Spooky but Girly μπορεί να περιέχει ένα φαντασματάκι αλλά κρατάει την κοριτσίστική του διάθεση με την επιλογή όχι των κλασικών μαύρο και πορτοκαλί, αλλά με το Φούξια και πολύ σκούρο μωβ.
Mani Day - Spooky but Girly - Makigiaz Com
Η αγαπημένη μας σειρά nail lacquer της Erre Due πρωταγωνιστεί σε αυτό το nail art η οποία χαρίζει πάντα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα που διαρκεί! Το σχεδιάκι είναι πολύ εύκολο για να μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας, χαρίζοντας στο μανικιούρ σας μια ενδιαφέρουσα πινελιά. Άσε που μπορεί να χαρακτηριστεί και retro αφού θυμίζει το φαντασματάκι του PacMan, έτσι για να θυμούνται οι παλιότερες και να μαθαίνουν οι νεότερες.
Βήμα 1
Περάστε πρώτα την σκούρα βάση του Nail Art  Erre Due Exclusive No254 Purple Rain και μετά το έντονο φούξια στα υπόλοιπα νύχια Erre Due Exclusive No248 Heart Trick
Βήμα 2
Σε ένα αλουμινόχαρτο βάλτε μια σταγόνα από το άσπρο Erre Due Exclusive No2 French White . Πάρτε ένα λεπτό πινελάκι ειδικό για nail art και κάντε το περίγραμμα από το φαντασματάκι.
Βήμα 3 
Περιμένετε λίγο και μετά γεμίστε όλο το φαντασματάκι
Βήμα 4
Αφού στεγνώσει πάρτε ένα μεταλλικό Nail Art Dotting Tool για μικρούς κύκλους και τοποθετήστε δύο κουκκίδες για μάτια χρησιμοποιώντας το σκούρο βερνίκι  Erre Due Exclusive No254 Purple Rain
Mani Day - Spooky but Girly - Makigiaz Com
Mani Day - Spooky but Girly - Makigiaz Com

Ευχαριστούμε πολύ την Rania - Hair Stylist & Nail Artist για το υπέροχο manicure που μας πρόσφερε.

 

Copyright © Makigiaz.Com