The Body Shop - Blueberry Limited Edition

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο και ενυδατικό για το σώμα από τα λαχταριστά body butters της The Body Shop. Εκπληκτικές μυρωδιές και κρεμώδης υφή σας υπόσχονται ταξίδια χαλάρωσης ! Δεν είναι τυχαίο που πωλείται ένα body butter της The Body Shop κάθε 2 δευτερόλεπτα.
The Body Shop - Blueberry Limited Edition
Θέλοντας να γιορτάσει αυτή την εκπληκτική σειρά η The Body Shop μας φέρνει την νέα Blueberry Limited Edition Collection για μία αναζωογονητική εμπειρία.
Το Blueberry body butter συνοδεύεται από μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για το μπάνιο και το σώμα!
Blueberry Shower Gel & Body Lotion - για να σας συνοδεύει η υπέροχη μυρωδιά και ενυδάτωση συνεχώς. Χαρείτε την μεταξένια απαλή επιδερμίδα που σας χαρίζουν.
Blueberry Body Scrub - Gelee - για ήπια απολέπιση που αφήνει την επιδερμίδα με υπέροχο άρωμα από φρέσκα blueberries και μοιάζει με αληθινή μαρμελάδα blueberry.

Blueberry Lip Butter - με φρουτώδες άρωμα και αφήνει τα χείλη γλυκά ενυδατωμένα.

Blueberry Sponge - ένα γλυκό σφουγγαράκι μπάνιου με το χαριτωμένο blueberry προσωπάκι που απολεπίζει την επιδερμίδα και σας χαρίζει χαμόγελα.
Το έλαιο σπόρων blueberry είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και βασικά λιπαρά οξεά που προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί και θρέφουν την επιδερμίδα. Η Blueberry Limited Edition Collection περιέχει ακόμα βούτυρο βουτυροσπέρμου που σχηματίζει μία προστατευτική μεμβράνη η οποία σφραγίζει την υγρασία. Επιπλέον περιέχει βούτυρο κακάο που απαλύνει και λειαίνει την επιδερμίδα. Και αυτά πάντα στο πλαίσιο του Δίκαιο Εμπόριο με κοινότητες και συγκεκριμένα τα συστατικά αυτά προέρχονται από την Γκάνα.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εμπορική συναλλαγή του συνεταιρισμού Tungteiya Women’s Shea Butter Association στην Γκάνα με την The Body Shop έχει βοηθήσει τον Τungteiya να ολοκληρώσει μία σειρά κοινοτικών προγραμμάτων, όπως την οικοδόμηση 6 σχολείων, την ανακαίνιση 1 σχολείου, την οικοδόμηση 1 ιατρικού κέντρου και 4 επισιτιστικών κέντρων καθώς επίσης και την παροχή υπηρεσιών υγιεινής σε 2 χωριά με αγωγούς ύδρευσης και πηγάδια.
 
Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της The Body Shop στις 03 Φεβρουαρίου 2014.
 

Copyright © Makigiaz.Com