Trevor Sorbie London Hair Series

Η Trevor Sorbie London είναι παγκοσμίως γνωστή σειρά μαλλιών που έρχεται στην Ελλάδα. Αποτελείται από 4 ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων την  Salon Approved, την Salon X-Clusive, την Male Grooming και την 18-ΜΕΑ, και καλύπτουν κάθε ανάγκη για το κομμωτήριο, τον hairstylist και τον καταναλωτή. Με την κορυφαία τεχνολογία, Parabens free, με εκχυλίσματα από λουλούδια, κολλαγόνο και πεπτίδια, δίνουν την υψηλότερη ενυδάτωση και φροντίδα στα μαλλιά από μέσα προς τα έξω.
Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της σειράς μαλλιών Trevor Sorbie London στο Gazoo (Λεωφόρος Πειραιώς 104, Γκάζι) για την οποία έρχονται Top Hairstylist της ακαδημίας κατευθείαν από το Λονδίνο. Οι νέες τάσεις και γραμμές στα κουρέματα αλλά και τα νέα χρώματα στις βαφές θα παρουσιάσουν ζωντανά στην σκηνή ο κος John Spanton, Διευθυντής Τεχνικής Εκπαίδευσης της ακαδημίας και η κα Bree Davie.  Ο John Spanton είναι βραβευμένος Color Specialist από την L’oreal ενώ η Bree Davie είναι επίσης βραβευμένη Hairstylist του Λονδίνου με συνεχής συμμετοχές στο London Fashion Week.
Όταν μιλάμε για τον Trevor Sorbie μιλάμε για έναν ζωντανό θρύλο της κομμωτικής παγκοσμίως. Ήταν ο πρώτος κομμωτής που βραβεύτηκε με το βραβείο M.B.E. από την ίδια την βασίλισσα της Αγγλίας. Επίσης πήρε το βραβείο BHA British Hairdresser of the Year 4 φορές. Δημιούργησε τα δικά του Iconic Looks όπως Wedge, Scrunch και Chop. Το 1986 ο Trevor Sorbie λάνσαρε τη δική του σειρά μαλλιών με προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για κορυφαία αποτελέσματα και παράλληλα εύκολα στη χρήση, δίνοντας στα μαλλιά τη βαθιά φροντίδα που χρειάζονται. Και όπως λέει ο ίδιος “Όταν χρησιμοποιείς τα καλύτερα συστατικά, παίρνεις τα καλύτερα αποτελέσματα”.

Copyright © Makigiaz.Com