Ιανουάριος 2011

Σκεφτείτε έξω από το κουτί

Γνωρίζουμε ότι οι σκιές χρησιμοποιούνται για τα μάτια, το ρουζ για τα μάγουλα, το κραγιόν για τα χείλια. Αν όμως θέλουμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πρέπει να σκεφτούμε λίγο έξω από το κουτί ! Δηλαδή έξω από τα καθιερωμένα και τα τετριμμένα. Τι θα πει αυτό ;

Τις σκιές των ματιών μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και στα χείλη και σαν ρούζ. Για παράδειγμα μια χρυσή σκιά σε σκόνη μπορούμε να την τοποθετήσουμε στα χείλη πάνω από το κραγιόν τοποθετώντας την στην μέση των χειλιών και σβήνουμε προς τις άκρες και μετά βάζουμε από πάνω διαφανές lip gloss. Έτσι δημιουργούμε μια πολύ ωραία λάμψη στα χείλη. Στα μάγουλα μπορούμε να τοποθετήσουμε απαλά μια μαύρη σκιά κοντά στους κροτάφους όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα rock look. Στο ίδιο look μπορούμε να τονίσουμε το σχήμα των χειλιών με ένα μαύρο μολύβι ματιών.

Το ρούζ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν σκιά ματιών. Με ένα μεσαίου μεγέθους πινέλο για ρούζ περνάμε απαλά πάνω από τα μάτια και έτσι πετυχαίνουμε μια όμορφη και φυσική απόχρωση στα μάτια.

Το κραγιόν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν ρουζ. Τοποθετούμε λοιπόν λίγο κραγιόν πάνω στα μάγουλα και απλώνουμε με τα δάχτυλα.

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να λειτουργήσει και δημιουργήστε χωρίς περιορισμούς.