07 Σεπτεμβρίου 2012

Body Shop - The Beauty Bloggers Event

Την Τετάρτη 05.09.2012 το Body Shop στο κατάστημα της Νέας Σμύρνης, Ομήρου 51, έκανε την τιμή στις Beauty Bloggers να παρουσιάσει αποκλειστικά τα νέα καταπληκτικά προϊόντα του.

Το προσωπικό χαμογελαστό και φιλόξενο με επικεφαλής την Marketing & Communication Manager του brand κα Καλδή, παρουσίασε αναλυτικά τα προϊόντα και βέβαια δεν έλειπαν τα γλυκάκια, το δροσιστικό τσάι και η καλή διάθεση.

Για το δέρμα το Body Shop λανσάρει το νέο εκπληκτικό προϊόν Tea Tree – Pore Minimiser. Όπως προδίδει και το όνομά του το προϊόν αυτό σφίγγει τους πόρους και καταπολεμά την λιπαρότητα με ένα ματ αποτέλεσμα να ακολουθεί την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της ημέρας. Life Saver !

Για το MakeUp το Body Shop ολοκληρώνει την σειρά του All-in-One με μια BB Cream. Ένα μαγικό προϊόν που έχει την ιδιότητα να προσαρμόζεται στο χρώμα της επιδερμίδας. Οι ειδικές κάψουλες που περιέχει σε άσπρο χρώμα αρχίζουν να αλλάζουν κατά την τριβή και καταλήγουν στην ιδανική απόχρωση για κάθε επιδερμίδα. Magic !

Πέντε νέα αρώματα από διαφορετικές γωνιές του κόσμου σε συνεπαίρνουν σε ένα μαγικό ταξίδι. Τα αρώματα Scents Of the World παίρνουν την ονομασία τους από διαφορετικούς τόπους.

Atlas Mountain Rose
Indian Night Jasmine
Japanese Cherry Blossom
Madagascan Vanilla Flower
Amazonian Wild Lily

Μια γκάμα αρωμάτων που καλύπτει όλα τα γούστα ! Amazing !

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το σημαντικό έργο του Body Shop με τις Κοινότητες ανά τον κόσμο οι οποίες συλλέγουν τις πρώτες ύλες με αντάλλαγμα χρήματα που τους βοηθούν στις βασικές τους ανάγκες, τροφή, ένδυση, μάθηση και άλλα.
Ειδικά όμως για την Ελλάδα το Body Shop δείχνει τον ανθρωπιστικό του χαρακτήρα με την δωρεά των κερδών από την πώληση του The Body Shop Foundation Dragon Fruit Lip Butter σε 3 ελληνικούς ανθρωπιστικούς οργανισμούς. Για τους άστεγους, για την καρέτα - καρέτα και για την πυροσβεστική.

Και το καλύτερο το κράτησαν για το τέλος. Όλοι αποχώρησαν χαρούμενοι με μια gift bag στο χέρι γεμάτη καλούδια !!!

Σειρά σας να επισκεφθείτε ένα κατάστημα στην περιοχή σας και να δοκιμάσετε αυτά τα φανταστικά προϊόντα αλλά και να βοηθείσετε σέ όλους τους φιλανθρωπικούς αγώνες του Body Shop!


Παγανοπούλου Θεοδοσία
Fashion & Beauty Editor
www.makigiaz.com

Body Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers EventBody Shop - The Beauty Bloggers Event