22 Οκτωβρίου 2012

EveryDay Queen - And the winner is...

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 όλοι βρέθηκαν στο κατάστημα Hondos Center Smart Park για να πάρουν μέρος στην εκδήλωση για την ανάδειξη της EveryDay Queen.

Τα κουτάκια της EveryDay μοιράστηκαν στις κοπέλες και η τυχερή Κωνσταντίνα ήταν αυτή που βρήκε την υπέροχη κορώνα κόσμημα και αναδείχθηκε EveryDay Queen.

Τα MTV EveryDay Girls, Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη, έστεψαν την "βασίλισα" Κωνσταντίνα. Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης μας χάρισαν κέφι, μας μετέδωσαν την θετική τους ενέργεια και μας ξεσήκωσαν με την εκπληκτική μουσική τους.

Το Makigiaz.Com πρόσφερε στην τυχερή EveryDay Queen Κωνσταντίνα μια επαγγελματική φωτογράφιση με μακιγιάζ και χτένισμα από την MakeUpArtist Θεοδοσία Παγανοπούλου.

Η EveryDay Queen κέρδισε επίσης μια δωροεπιταγή 50Ε από το κατάστημα Hondos Center και μια "βασιλική" περιποίηση από το Swan Spa.

Το εκπληκτικό κόσμημα κορώνα που ανέδειξε την EveryDay Queen, σχεδίασε η ταλαντούχα Τερέζα Δέγλερη.EveryDay Queen : And the winner is...Η EveryDay Queen Κωνσταντίνα με τα MTV EveryDay Girls, Μυρτώ Κάζη και Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη.EveryDay Queen : And the winner is...Η EveryDay Queen Κωνσταντίνα με την MakeUp Artist του Makigiaz.Com Θεοδοσία Παγανοπούλου.EveryDay Queen : And the winner is...Τα MTV EveryDay Girls, η υπεύθυνη της EveryDay κα Κατέβα, η υπεύθυνη του Swan Spa κα Νομικού, η EveryDay Queen και η MakeUp Artist Θεοδοσία αφού ενημέρωσαν την νικήτρια για τα υπέροχα δώρα που κέρδισε.EveryDay Queen : And the winner is...Η EveryDay Queen Κωνσταντίνα με την ταλαντούχα σχεδιάστρια του κοσμήματος που την ανάδειξε νικήτρια, Τερέζα Δέγλερη.EveryDay Queen : And the winner is...Ένα από αυτά τα κουτάκια ήταν το τυχερό που περιείχε την κορώνα κόσμημα, το οποίο ανάδειξε την EveryDay Queen.EveryDay Queen : And the winner is...Η EveryDay Queen Κωνσταντίνα με την υπεύθυνη του Hondos Center Smart Park και την δωροεπιταγή για αγορές από το κατάστημα.EveryDay Queen : And the winner is...Τα MTV EveryDay Girls, γεμάτα κέφι ανυπομονούσαν να βρεθεί η EveryDay Queen.EveryDay Queen : And the winner is...Τα MTV EveryDay Girls, στέφουν την EveryDay Queen Κωνσταντίνα.EveryDay Queen : And the winner is...Καθόλη την διάρκεια της εκδήλωσης το MTV EveryDay Girl, Μυρτώ Κάζη, μας ξεσήκωνε με την ανεβαστική μουσική της.