Νοέμβριος 2012

The Diva Look

Το μακιγιάζ μιας "Βασίλισσας"

Ένα μακιγιάζ για να κάνετε εντύπωση σε οποιαδήποτε περίσταση ή ξεχωριστή στιγμή σας είναι το look μιας Diva.

Τα κύρια χαρακτηριστικά είναι τα έντονα κόκκινα χείλη και η γραμμή eyeliner. Οι σκιές είναι γήινες απλά για να τονίζουν το σχήμα των ματιών και για ρουζ το bronze είναι ιδανικό.

Το χτένισμα που ταιριάζει σε αυτό το μακιγιάζ είναι μπούκλες τύπου Vague.

H EveryDay Queen Κωνσταντίνα κέρδισε μια επαγγελματική φωτογράφηση από το makigiaz.com και εμείς πιστεύουμε ότι αυτό το look ταιριάζει σε μια “Βασίλισσα”.

Δείτε παρακάτω πώς να πετύχετε αυτό το look.ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επιδερμίδα

Η επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται αψεγάδιαστη. Χρησιμοποιήστε διορθωτικά concealer για να εξουδετερώσετε τις δυσχρωμίες του δέρματός σας.
Το μοντέλο μας η Κωνσταντίνα είχε μια υγιείς ροδαλή όψη και χρησιμοποιήσαμε ένα πράσινο διορθωτικό concealer σε υγρή μορφή.The Diva LookΓια foundation χρησιμοποιήστε makeup αρκετά καλυπτικό.The Diva LookΧρησιμοποιήστε πούδρα σε όλο το πρόσωπο για να μην υπάρχει ίχνος γυαλάδας.The Diva LookΜάτια

Για βάση χρησιμοποιήστε μια ανοιχτή μπεζ σκιά και απλώστε την σε όλο το βλέφαρο.The Diva LookΜε ένα πινέλο μολύβι δώστε σχήμα στην γωνία χρησιμοποιώντας μεσαία καφέ σκιά και στην συνέχεια απαλύνετε το περίγραμμα με ένα πινέλο blending.The Diva Look The Diva Look The Diva Look The Diva Look The Diva LookΧρησιμοποιήστε το πινέλο μολύβι για να βάλετε την ίδια καφέ σκιά στο κάτω μέρος του ματιού.The Diva LookΜε ένα μαύρο μολύβι για τα μάτια φτιάξτε την γραμμή του eyeliner και το περίγραμμα στο κάτω μάτι τα οποία στην συνέχεια τα απαλύνετε με ένα μικρό πινέλο.
Μέχρι εδώ έχετε δημιουργήσει το επιθυμητό σχήμα του ματιού.The Diva Look The Diva LookΤοποθετήστε ψεύτικες βλεφαρίδες για να δώσετε ένταση στο βλέμμα και από πάνω περάστε την γραμμή του υγρού eyeliner.The Diva Look The Diva LookΜε μπεζ concealer καθαρίστε το περίγραμμα του eyeliner και φωτίστε το κάτω μέρος του ματιού.The Diva LookΜπόλικη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες και ένα ελαφρύ στρώμα στις κάτω βλεφαρίδες.The Diva Look The Diva LookΧτενίστε τα φρύδια σας και ενισχύστε το σχήμα τους με μια καφέ σκιά.The Diva LookΡουζ

Για ρουζ χρησιμοποιήστε ένα bronzer και τονίστε λίγο τα ζυγωματικά για να δημιουργήσετε έτσι δυναμισμό στο look.
Προτιμήστε ένα λοξό πινέλο για την εφαρμογή του ρουζ .The Diva LookΧείλη

Ενυδατώστε καλά τα χείλη πριν ξεκινήσετε γιατί αυτό το look απαιτεί αψεγάδιαστα χείλη.
Περάστε πρώτα κόκκινο μολύβι στα χείλη δημιουργώντας ένα πολύ καλό περίγραμμα. Γεμίστε όλα τα χείλη με το κόκκινο μολύβι.The Diva Look
Με ένα πινέλο τοποθετήστε το κόκκινο κραγιόν.
Βρείτε την απόχρωση του κόκκινου που σας ταιριάζει για να έχετε ένα επιτυχημένο look.The Diva LookΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ισιώστε τα μαλλιά με πιστολάκι.
Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες με ένα σίδερο.
Ξεκινήστε από κάτω προς τα πάνω και κάντε τις μπούκλες πάντα από την ίδια κατεύθυνση σε όλες τις σειρές.
Μόλις τελειώσετε με το σίδερο χτενίστε τα μαλλιά σας για να ενωθούν όλες οι μπούκλες και να δημιουργήσουν έναν μεγάλο κυματισμό.


Θεοδοσία Παγανοπούλου
Beauty & Fashion Editor
www.makigiaz.comThe Diva LookThe Diva LookThe Diva LookThe Diva LookΠαρακολουθείστε το video που ακολουθεί για να δείτε βήμα βήμα την διαδικασία του μακιγιάζ.