ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Σεμινάριο προσωπικού μακιγιάζ makigiaz com
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Όλες οι κοπέλες από μικρά κοριτσάκια μας αρέσει να βαφόμαστε. Οι περισσότερες όμως από εμάς δεν γνωρίζουμε την ακριβή διαδικασία για την περιποίηση του προσώπου μας και του σωστού μακιγιάζ. Ναι ... το μακιγιάζ απαιτεί συγκεκριμένα βήματα για να πετύχουμε τέλεια κάλυψη, λαμπερή επιδερμίδα και σταθερότητα. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε από διάφορες πηγές δεν είναι αρκετή και τις περισσότερες φορές φέρνει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να μάθεις το σωστό τρόπο για ένα καθημερινό και βραδινό μακιγιάζ και να μπορείς μόνη σου να εφαρμόσεις ένα μακιγιάζ που θα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου κάλεσε τώρα και κλείσε ένα ραντεβού μαζί μας.
Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου και Βασικά βήματα Μακιγιάζ - Μακιγιάζ γωνία : 100€
Διάρκεια : 3 ώρες Περιλαμβάνει : - Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου. - Σωστός Τρόπος Ντεμακιγιάζ. - Εξουδετέρωση Δυσχρωμιών. - Βασικά βήματα Μακιγιάζ. - Μακιγιάζ ματιών σε σχήμα γωνίας με ματ σκιές. - Περίγραμμα με μολύβι - Συμβουλές για την εφαρμογή του μακιγιάζ ώστε να ταιριάζει στο πρόσωπο σας και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας.

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ** Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας κατ'ο'ικον. *** Το παραπάνω κόστος αφορά τις περιοχές της Αθήνας. **** Ζητείστε προσφορά για περιοχές εκτός Αθηνών.

makigiazCom-Main-Logo-Centered-2000px
ypiresia-personal-makeup-online-course

ONLINE - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τώρα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε το σεμινάριο “Προσωπικού Μακιγιάζ” από την άνεση του σπιτιού σας! Με την βοήθεια λεπτομερών βίντεο θα μάθετε να εφαρμόζετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ στον εαυτό σας. Με την αγορά του μαθήματος έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα 24 ώρες το 24ωρο για 4 μήνες. Έτσι μπορείτε να το παρακολουθήσετε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και ωράριο, απ’ όπου και αν βρίσκεστε.

Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου - Βασικά βήματα Μακιγιάζ - Μακιγιάζ γωνία  - Εφαρμογή του μακιγιάζ για κάθε τύπο ματιών : 70 €

Περιλαμβάνει :


- Καθημερινή Περιποίηση Προσώπου.
- Σωστός Τρόπος Ντεμακιγιάζ.
- Εξουδετέρωση Δυσχρωμιών.
- Βασικά βήματα Μακιγιάζ.
- Μακιγιάζ ματιών σε σχήμα γωνίας με ματ σκιές.
- Περίγραμμα με μολύβι
- Τύποι ματιών

- Εφαρμογή του μακιγιάζ για κάθε τύπο ματιών

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

makigiazCom-Main-Logo-Centered-2000px
ypiresia-epagelmatiko-makigiaz-gamou
ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές στην ζωή σας πλησιάζει ! Ο γάμος σας ! Τα έχετε σχεδιάσει όλα στην εντέλεια και πρέπει να επιμεληθείτε την εμφάνιση σας για εκείνη την ημέρα. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στο γάμο σας είναι το μακιγιάζ. Χρειάζεστε έναν ειδικό που θα έχει την πείρα και τα κατάλληλα προϊόντα για να σας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που θα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, θα σας δώσει την τέλεια κάλυψη, θα είναι κατάλληλο για την φωτογράφηση και δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα. Για αυτήν την ξεχωριστή στιγμή στην ζωή σας εμπιστευθείτε την πείρα και το ταλέντο μας.
Πρόβα Νυφικού : 50 € Νυφικό Μακιγιάζ : 100 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ** Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. *** Το παραπάνω κόστος αφορά τις περιοχές της Αθήνας. **** Ζητείστε προσφορά για περιοχές εκτός Αθηνών.

makigiazCom-Main-Logo-Centered-2000px
ypiresia-epagelmatiko-makigiaz-vaptisi-ekdeiloseis
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιπτώσεις όπου θέλετε να δείχνετε άψογες και λαμπερές όπως μια βάπτιση ή κάποια άλλη εκδήλωση. Σίγουρα γνωρίζετε να κάνετε ένα όμορφο καθημερινό μακιγιάζ όμως σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεστε την βοήθεια ενός ειδικού. Ο ειδικός θα φροντίσει να έχετε τέλεια κάλυψη στο πρόσωπό μας, να έχετε ένα μακιγιάζ που να ταιριάζει και να κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και το κυριότερο να σας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που δεν θα αλλοιωθεί γρήγορα. Γνωρίζει επίσης κάποια μυστικά για ένα κατάλληλο μακιγιάζ που αρμόζει στην περίσταση. Για παράδειγμα πως πρέπει να είναι το μακιγιάζ σε περίπτωση που θα φωτογραφηθούμε, όπως αν είστε κουμπάρα σε μια βάπτιση ή ομιλήτρια σε κάποια εκδήλωση. Έτσι λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους είναι καλό να χρησιμοποιήσετε την πείρα μας και το ταλέντο μας ούτως ώστε να μην μετανιώσετε για το αποτέλεσμα.
Μακιγιάζ κατ΄οίκον : 50 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ** Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. *** Το παραπάνω κόστος αφορά τις περιοχές της Αθήνας. **** Ζητείστε προσφορά για περιοχές εκτός Αθηνών.

makigiazCom-Main-Logo-Centered-2000px
ypiresia-epagelmatiko-makigiaz-vaptisi-ekdeiloseis-vradino
ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Υπάρχουν κάποιες ειδικές περιστάσεις όπου θέλετε να δείχνετε άψογες, λαμπερές και να εντυπωσιάσετε. Ίσως μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο ή ένα κοκτέιλ πάρτι. Αν θέλετε λοιπόν να κάνετε την διαφορά και να κερδίσετε τις εντυπώσεις εμπιστευθείτε έναν ειδικό που θα σας εφαρμόσει ένα μακιγιάζ που θα κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας, θα έχει τέλεια κάλυψη και θα παραμένει αναλλοίωτο σε κάθε περίσταση. Για αυτές τις περιστάσεις εμπιστευθείτε την πείρα και το ταλέντο μας.
Μακιγιάζ κατ΄οίκον : 50 €

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ** Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας. *** Το παραπάνω κόστος αφορά τις περιοχές της Αθήνας. **** Ζητείστε προσφορά για περιοχές εκτός Αθηνών.

makigiazCom-Main-Logo-Centered-2000px
09-epagelmatiko-makigiaz-rita-pateroni-collection
ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ
Αν είσαι μοντέλο και χρειάζεσαι επαγγελματικές φωτογραφίες, αν είσαι influencer και θες να έχεις όμορφες φωτογραφίες στο προφίλ σου, αν είσαι επαγγελματίας και θέλεις να συνοδεύσεις το βιογραφικό σου με μια προσεγμένη φωτογραφία, τότε μην αμελίσεις το μακιγιάζ σου. Σαν επαγγελματίες makeup artist θα φροντίσουμε να προβάλεις την καλύτερη εικόνα του εαυτού σου. Συνεργαζόμαστε επίσης με φωτογράφους και σχεδιαστές για την επιμέλεια του μακιγιάζ σε φωτογραφίσεις πελατών, καμπάνιες, διαφημίσεις κτλ.
Μακιγιάζ Φωτογράφισης : 50€

* Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ. ** Οι υπηρεσίες παρέχονται σε όλες τις περιοχές της Αθήνας κατ' οίκον. *** Το παραπάνω κόστος αφορά τις περιοχές της Αθήνας. **** Ζητείστε προσφορά για περιοχές εκτός Αθηνών.

Makigiaz.Com

Newsletter

Subscribe to us