15th AXDW - New Designers Awards

Είναι πάντα ελπιδοφόρο να βλέπεις ότι η μόδα βγάζει τόσο σπουδαία νέα ταλέντα. Φυσικά η Athens Xclusive Designers Week δίνει πάντα την ευκαιρία στους νέους σχεδιαστές μόδας να δείξουν την δουλειά τους και να λάμψουν.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η δεύτερη μέρα της 15ης  Athens Xclusive Designers Week ήταν αφιερωμένη στους σχεδιαστές αυτούς και μια κριτική επιτροπή από έμπειρα ονόματα της μόδας έκριναν τους διαγωνιζόμενους και έδωσαν τα βραβεία.

Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από την κα Βίκυ Καγιά, ιδρύτρια του Fashion Workshop, τη κα Annabelle Dos Santos, διευθύντρια επικοινωνίας του γαλλικού οίκου μόδας Cacharel, τη κα Dominique Fantaccino, Country Manager των H&M για Ελλάδα και Βουλγαρία, τη κα Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια του label Underground”, τη κα Σόνια Καζόνι, Product Manager του περιοδικού People στην Ελλάδα, τη κα Genevieve Majari, φωτογράφος και administrator και τη κα Claire Ardhuin, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του γαλλικού οίκου Cacharel.
Best New Designer
Η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Αναστασία Δόση, με μια υπέροχη κολεξιόν. Το βραβείο παρέδωσε  η κα Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια των boutique “Underground”. Μαζί με το βραβείο η σχεδιάστρια κέρδισε και την δυνατότητα να ετοιμάσει μια capsule συλλογή για το label "Underground".




Best Catwalk
Μια πραγματικά εντυπωσιακή πασαρέλα παρουσίασε ο σχεδιαστής Nicolaos Tsironis και έτσι κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο "Best Catwalk". Η κα Βίκυ Καγιά εκτός από το βραβείο που έδωσε στον σχεδιαστή προσέφερε και μια υποτροφία στο FashionWorkshop by Vicky Kaya. 




Best Trendsetter
Το βραβείο απονεμήθηκε στο δίδυμο των TwoAs, από την κα Dominique Fantaccino, οι οποίοι έδωσαν μια νέα πνοή στα trends για την επόμενη σεζόν. Οι νικητές θα επιμεληθούν μια βιτρίνα με Η&Μ Summer Looks, στα δύο flagship καταστήματα της Η&Μ – στην Αθήνα στην Ερμού 54 και στην Θεσσαλονίκη στη Τσιμισκή 20 καθώς και η παρουσίαση αυτών από το περιοδικό ELLE.




 

Copyright © Makigiaz.Com