Μια υποτροφία TATTOO ART

Το MakigiazCom, το Vesper Fashion & Art Magazine και το ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Πειραιά, δίνουν ένα ξεχωριστό δώρο σε έναν τυχερό ή τυχερή "Μια πλήρη υποτροφία σπουδών στο πρόγραμμα TATTOO ART".
Διάρκεια του Διαγωνισμού
Η διάρκεια του Διαγωνισμού θα είναι από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 π.μ. έως και την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:59μμ.
Ο τυχερός ή η τυχερή θα λάβει ενημερωτικό email στο οποίο πρέπει να απαντήσει στο χρονικό διάστημα που ορίζουν οι όροι και προϋποθέσεις, διαφορετικά θα επιλεγεί ο επόμενος τυχερός. Ο τυχερός ή τυχερή θα ανακοινωθεί κατόπιν της επιβεβαίωσής αποδοχής του δώρου.
 
Όροι και προϋποθέσεις.
- Η τυχερή ή τυχερός πρέπει να είναι άνω των 16 ετών.
- Η φοίτηση θα γίνει μόνο στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ Πειραιά. Το δώρο δεν μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε άλλο εκπαιδευτικό κέντρο.
- Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για νέες εγγραφές. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής άτομα που ήδη έχουν κάνει εγγραφή στο ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ. Αν διασταυρωθεί ότι η τυχερή έχει ήδη κάνει εγγραφή θα ακυρωθεί αυτόματα η συμμετοχή και θα επιλεγεί νέα τυχερή.
- Η τυχερή ή ο τυχερός πρέπει να στείλει με email στο info@makigiaz.com τα στοιχεία της μέχρι τις 12/01/2015. Αν τα στοιχεία δεν έχουν σταλεί έως την προαναφερθείσα ημερομηνία τότε το δώρο θα πάει στην επόμενη τυχερή.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Συμπληρώστε τον παρακάτω πίνακα για να μπείτε στην λίστα του διαγωνισμού
Μέσω του παρακάτω πίνακα γίνεται η κλήρωση και αναδεικνύεται ο νικητής.

a Rafflecopter giveaway

Copyright © Makigiaz.Com