Πως να οργανώσετε τον γάμο σας

Μια από τις σημαντικότερες μέρες της ζωής σας πλησιάζει και όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια για να σας μείνει αξέχαστη. Πάνω από όλα λοιπόν πρέπει εσείς να φαίνεστε λαμπερή και χαρούμενη. Πως όμως θα τα καταφέρετε όταν οι προετοιμασίες του γάμου μπορεί να είναι αγχωτικές και κουραστικές. Όλα εξαρτώνται από το σωστό πρόγραμμα για να αποφύγετε το άγχος και προπάντων πρέπει να αρχίσετε τις προετοιμασίες εγκαίρως.

Πως να οργανώσετε τον γάμο σας

Βήμα 1ο - Αίθουσα δεξιώσεων και φωτογράφος

Τώρα που είπατε το μεγάλο ναι πρέπει αμέσως να ορίσετε ημερομηνία για να μπορέσετε να κλείσετε την εκκλησία, την αίθουσα της δεξίωσης, τον φωτογράφο καθώς την περίοδο που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι είναι δύσκολο να βρείτε τις επιλογές που σας ευχαριστούν. Αμέσως ένα μεγάλο άγχος φεύγει και μπορείτε να συνεχίσετε στο επόμενο βήμα.

 

Βήμα 2ο - Επιλογή νυφικού και αξεσουάρ

Τι καλύτερο για μια γυναίκα από μια βόλτα στα μαγαζιά ! Κλείστε ραντεβού για πρόβες Νυφικού. Επιλέξτε το νυφικό που σας αρέσει νωρίς, όμως κάντε πρόβες μέχρι και την τελευταία εβδομάδα γιατί είναι πολύ πιθανό να έχετε διαφορά στα κιλά σας. Μετά το νυφικό διαλέξτε τα παπούτσια και τα λοιπά αξεσουάρ που θα φορέσετε την μέρα εκείνη.
Διαλέξτε τις βέρες σας, τα προσκλητήρια, τις μπουμπουνιέρες, τα στέφανα, τις λαμπάδες, το δώρο της κουμπάρας ή του κουμπάρου, τον στολισμό της εκκλησίας και την ανθοδέσμη σε συνδιασμό με το νυφικό που έχετε επιλέξει.

 

Βήμα 3ο - Επιμέλεια της εμφάνισής σας

Αφού λοιπόν ξέρετε το που και το πότε είναι καιρός να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Κάντε μια λίστα για αυτά που πρέπει να κάνετε :

* Περιποίηση σώματος και προσώπου

Αν είναι δύσκολο να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό μπορείτε και εσείς να κάνετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Αρχικά τρίψτε το σώμα σας με ένα body scrub και κατόπιν απολαύστε ένα χλιαρό μπάνιο. Έτσι αποβάλλετε από την επιδερμίδα σας την στρώση με τα νεκρά κύτταρα και το δέρμα σας φαίνεται πιο λαμπερό. Συνεχίστε απλώνοντας μια ενυδατική κρέμα σώματος. Μια εβδομάδα πριν το γάμο σας κάντε απολέπιση με κάποιο ειδικό προϊόν peeling που ταιριάζει στην επιδερμίδα του προσώπου σας και κατόπιν απλώστε μια ενυδατική μάσκα. Γενικότερα πρέπει να ακολουθείτε τα βασικά βήματα της καθημερινής περιποίησης αρκετό καιρό πριν το γάμο για να μπορέσει το δέρμα σας να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι ότι δεν πρέπει να κάνετε καθαρισμό προσώπου κοντά στην ημερομηνία του γάμου σας. Δηλαδή πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 με 4 εβδομάδες πριν το γάμο καθώς πρέπει να περάσει κάποιος καιρός για να επανέλθει το δέρμα σας από τον ερεθισμό.

νυφικό μακιγιάζ - επαγγελματικό μακιγιάζ - makigiaz com

Μακιγιάζ από το Makigiaz.Com

* Χτένισμα – Μακιγιάζ - Μανικιούρ

Κάντε πρόβες για να βρείτε το χτένισμα και το μακιγιάζ που σας ταιριάζει και σας κολακεύει. Συζητήστε με τον κομμωτή και την μακιγιέρ για το πώς έχετε φανταστεί την εικόνα σας για εκείνη την ημέρα και δεχτείτε τις συμβουλές τους. Διορθώστε αν τυχόν κάτι δεν σας αρέσει. Πρέπει εκείνη την ημέρα να αισθάνεστε πρώτα εσείς όμορφη και να έχετε αυτοπεποίθηση γιατί έτσι σίγουρα θα αστράφτετε. Οσ’ αναφορά τα νύχια ένα πολύ ωραίο και κομψό μανικιούρ και πεντικιούρ είναι ιδανικό. Μπορείτε να το εμπλουτίσετε με ένα στρασάκι ή ένα ωραίο σχέδιο. Το πιο συνηθισμένο είδος μανικιούρ που ενδείκνυται για την περίσταση είναι το γαλλικό.

* Αποτρίχωση

Δώστε στα πόδια σας την όψη που τους αξίζει κάνοντας αποτρίχωση τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν το γάμο σας. Αφαιρέστε επίσης το μουστάκι μια εβδομάδα πριν γιατί καμιά φορά μπορεί να ερεθιστεί αυτή η περιοχή ή να βγάλει σπυράκια. Καθαρίστε και τα φρύδια σας μέχρι και την τελευταία μέρα για να διατηρήσετε το σχήμα τους.

Για την μέρα του γάμου σας εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία Makeup Artist που θα επιλέξει το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για εσάς. Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © Makigiaz.Com