Μακιγιάζ Τάσεις 2023: κερασένια χείλη

Άνοιξη, φύση, κεράσια! Η διάθεση της εποχής επηρεάζει και το μακιγιάζ μας. Μια νέα τάση εμπνέεται από τα χρώματα του αγριοκέρασου.

Κύρια χαρακτηριστικά

Το αγριοκέρασο έχει μια αντίθεση από σκούρο και έντονο κόκκινο χρώμα. Ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και από μια λάμψη που προκύπτει από το φως που αντανακλάται στην τραγανή φλούδα του. Αυτή ακριβώς την χρωματική παλέτα χρησιμοποιεί και αυτή η τάση στο μακιγιάζ.

Πως να το δημιουργήσεις

Περνάμε το περίγραμμα των χειλιών με ένα μαύρο, κατά προτίμηση μαλακό, μολύβι.

Με μια μπατονέτα σβήνουμε για να φύγει το έντονο μαύρο και να μείνει μια ελαφριά σκιά.

Γεμίζουμε το εσωτερικό των χειλιών με ένα έντονο κόκκινο μολύβι.

Τοποθετούμε ένα διαφανείς γυαλιστικό χειλιών στο μέσο των χειλιών.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν

Μαύρο Μολύβι Ματιών YSL

Κόκκινο Μολύβι Χειλιών Paris Berlin - No CR 211

Διαφανές Λάμψη Χειλιών essence - o1 shine bright like a diamond

Το αποτέλεσμα

Η αντίθεση που δημιουργεί η σκιά με το μαύρο μολύβι και το έντονο κόκκινο χρώμα στο κέντρο των χειλιών δίνει την αίσθηση ότι τα χείλη είναι πιο ογκώδη. Αυτός ο όγκος επαυξάνεται με την επιπλέον λάμψη από το γυαλιστικό χειλιών.

Τα κερασένια χείλη είναι μια μεγάλη τάση στην αισθητική στην Κορέα που επικεντρώνεται στον όγκο στο μέσο των χειλιών. Επιτυγχάνεται με την πρόσθεση filler μόνο στο κέντρο. Σκοπός είναι να επιτευχθεί ο όγκος στα χείλη ενώ ταυτόχρονα να φαίνεται πιο φυσικό το αποτέλεσμα. Ήδη πολλά K-pop είδωλα της Νότιας Κορέας έχουν αγκαλιάσει την τάση. Το μακιγιάζ για μια ακόμα φορά δίνει μια εναλλακτική για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς αισθητική επέμβαση.

Copyright © Makigiaz.Com