AXDW - "Best Trendsetter" Award

Εννοείται πως όταν η Athens Xclusive Designers Week υπόσχεται κάτι το πραγματοποιεί. Έτσι σε συνεργασία με την H&M και το περιοδικό ELLE υλοποιήθηκε το βραβείο για το σχεδιαστικό δίδυμο TwoAs.
Athens Xclusive Designers Week -
Aς πάρουμε  όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι ταλαντούχοι TwoAs κατά την διάρκεια της 15ης AXDW κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αποσπάσουν το βραβείο της κατηγορίας "Best Tredsetter". Έτσι οι TwoAs ξεκίνησαν ένα ταξίδι στο χώρο της Ελληνικής μόδας με αφετηρία τα δύο flagship καταστήματα της H&M στην Αθήνα (Ερμού 54) και Θεσσαλονίκη (Τσιμισκή 20). Ο Άρης και ο Μάριος, οι σχεδιαστές που αποτελούν τους TwoAs σαν γνήσιοι Trendsetters επιμελήθηκαν τις βιτρίνες των καταστημάτων, με πολύ γούστο, μεράκι και φυσικά την δική τους ματιά των τάσεων που επικρατούν φέτος το καλοκαίρι. Επιπλέον το περιοδικό ELLE παρουσιάζει τις βιτρίνες αυτές συνεισφέροντας έτσι στην περαιτέρω αναγνωρισιμότητά τους στον χώρο της μόδας.
Εμείς πάντως τις λατρέψαμε και ήδη θέλουμε να υιοθετήσουμε τα look!!!
Αξίζει σε αυτό το σημείο να μνημονεύσουμε το έργο της Athens Xclusive Designers Week που βοηθάει τα νέα ταλέντα να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να ξεχωρίσουν στον χώρο της Ελληνικής μόδας μέσα από τον θεσμό των New Designers Awards.
Athens Xclusive Designers Week -

Copyright © Makigiaz.Com