Erre Due - DD Cream

Ποιο είναι το νέο must have item που προστέθηκε στο νεσεσέρ μου. Μα φυσικά η νέα DD Cream της Erre Due.
Γιατί; είναι απλό τα "κάνει όλα και συμφέρει"! Η νέα κρέμα Dynamic Do All προσφέρει ενυδάτωση, φυσική κάλυψη, αντιγηραντική δράση και προστασία από τον ήλιο. Τι άλλο να πούμε; Τέσσερα προϊόντα σε ένα. Αντί καθημερινά να τοποθετούμε ξεχωριστά κρέμα ημέρας, αντιηλιακό και foundation κάνοντας την διαδικασία να έχει μεγάλη διάρκεια, τώρα το καταφέρνουμε με μία μόνο κίνηση.
Erre Due - DD Cream - Makigiaz Com
Να δούμε λίγο ποιο αναλυτικά πως τα καταφέρνει όλα αυτά; Πρώτον είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά που διεγείρουν και προστατεύουν το κολλαγόνο χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση. Με τα εκχυλίσματα βατόμουρου και μωβ ορχιδέας έχει καταπραϋντικές ιδιότητες και ενισχύει την κυτταρική ανάπλαση και αποκαθιστούν το DNA απαλύνοντας γραμμές και ρυτίδες. Ταυτόχρονα έχει αντηλιακά φίλτρα SPF20 προσφέροντας αντηλιακή προστασία. Τέλος εμπεριέχει χρώμα σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις για ελαφριά κάλυψη χαρίζοντας αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.
Το Makigiaz Com δοκίμασε την DD Cream της Erre Due και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο. Υπέροχη υφή, ευχάριστη μυρωδιά, φυσική κάλυψη, διάρκεια μέσα στην μέρα, προσφέρει ευκολία στην καθημερινότητά μας. Προσωπικά επειδή η επιδερμίδα μου είναι λίγο λιπαρή φρόντισα να την σετάρω με λίγη πούδρα για να αποφύγω την γυαλάδα. Super!

Copyright © Makigiaz.Com