Tip - Nails : Αφαιρέστε εύκολα το σκούρο βερνίκι νυχιών

Τα σκούρα χρώματα στα βερνίκια νυχιών είναι πολύ εντυπωσιακά. Όμως όταν έρθει η ώρα να τα αφαιρέσετε σκοντάφτετε σε μερικές δυσκολίες όπως να μην βγαίνει εύκολα, να βάφετε το δέρμα στο δάχτυλό σας και τα νύχια να έχουν αποκτήσει ένα κίτρινο χρώμα που θα σας ακολουθεί για λίγες μέρες.

Πώς λοιπόν θα αφαιρέσετε εύκολα το σκούρο βερνίκι ξεπερνώντας όλα τα παραπάνω; ΤοMakigiazCom θα σας δώσει μερικά tips που θα σας βοηθήσουν.
* Για να αφαιρέσετε πιο εύκολα το σκούρο βερνίκι μπορείτε να αφήσετε το βαμβάκι με το βερνίκι να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα κρατώντας το πάνω στο νύχι. Έτσι το βερνίκι αρχίζει να διαλύετε και δεν χρειάζεται να τρίβετε το δάχτυλό σας με δύναμη 3 και 4 φορές για να το αφαιρέσετε.
Για τα υπολείμματα που μένουν στο παρωνύχιο (δηλαδή το αυλάκι γύρω από το νύχι) χρησιμοποιείστε μια μπατονέτα που έχετε εμποτίσει με ασετόν. Το γεγονός ότι είναι πιο σκληρή από το σκέτο βαμβάκι βοηθάει να επιμείνετε σε αυτά τα σημεία.


Tip - Nails : Αφαιρέστε εύκολα το σκούρο βερνίκι νυχιών


* Αν το δέρμα σας στο δάχτυλο έχει λερωθεί και τα νύχια σας έχουν ελαφρώς κιτρινίσει τότε μπορείτε να τα τρίψετε με οδοντόκρεμα και ένα βουρτσάκι. Τα λευκαντικά συστατικά που περιέχει η οδοντόκρεμα θα βοηθήσουν να αφαιρεθούν οι λεκέδες στο δέρμα και να ξαναποκτήσει το νύχι σας άσπρο χρώμα.


Tip - Nails : Αφαιρέστε εύκολα το σκούρο βερνίκι νυχιών

Copyright © Makigiaz.Com