15η AXDW - Angelos Bratis

Η 15η Athens Xclusive Designers Week είναι μόλις μια ανάσα μακριά και όλοι ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τις εκπληκτικές δημιουργίες που μας ετοιμάζουν οι Έλληνες σχεδιαστές για το Φθινόπωρο - Χειμώνα ᾽14 ᾽15. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η AXDW υποδέχεται έναν διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή μόδας. Ο Άγγελος Μπράτης θα παρουσιάσει την νέα του συλλογή A/W 2014 – 2015 στο πλαίσιο της διεθνούς εβδομάδας μόδας της Αθήνας, που θα λάβει χώρα από τις 29 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Μεγάρου Εθνικής Ασφαλιστικής.

15η AXDW - Angelos Bratis - Makigiaz Com

Το Μιλάνο είναι ο τόπος διαμονής και εργασίας του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος έχει παρουσιάσει τις συλλογές του στις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο : Παρίσι, Νέα Υόρκη, Άμστερνταμ, Ρώμη και Μιλάνο! Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον ετήσιο διαγωνισμό της της εβδομάδας μόδας της Ρώμης «Who Is On Next?» τον Ιούλιο του 2011, προσθέτοντας στο βιογραφικό του μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση με διεθνή αναγνώριση.

15η AXDW - Angelos Bratis - Makigiaz Com

Βασικά χαρακτηριστικά των δημιουργιών του αποτελούν το φως και η κίνηση που εναρμονίζονται με μια αίσθηση γεωμετρίας και αρχιτεκτονικής. Οι fluid δημιουργίες του ακολουθούν την κίνηση της πασαρέλας και αγκαλιάζουν το σώμα παίρνοντας μορφή από αυτό. Έχουν μια αυθεντική ελληνικότητα αλλά και μια περίπλοκη απλότητα.

15η AXDW - Angelos Bratis - Makigiaz Com

15η AXDW - Angelos Bratis - Makigiaz Com


30 σχεδιαστές μόδας στην 15η AXDW – MakigiazCom Blog

10 έτη ago

[…] 15η AXDW υποδέχεται τον Άγγελο Μπράτη, τον καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή που ζει και […]

Copyright © Makigiaz.Com