16η AXDW - New Designers Awards by Coca Cola Light

Για ακόμα μία χρονιά η Athens Xclusive Designers Week στηρίζει τους νέους σχεδιαστές και αφιερώνει σε αυτούς μια ολόκληρη μέρα με τα "New Designers Awards  by Coca Cola Light".
Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 δεκαπέντε νέοι και ταλαντούχοι Fashion Designers θα διαγωνισθούν για τα καταπληκτικά βραβεία που προσφέρει η 16η Athens Xclusive Designers Week. Και ποια είναι αυτά;
Το πρώτο βραβείο είναι το "Best New Designer" όπου ο νικητής θα έχει την τύχη να φτιάξει μια capsule κολεξιόν για το καταξιωμένο label Underground. Η κολεξιόν θα πωλείται στις μπουτίκ του brand και στο online shop ενώ θα δειγματιστεί και σε μπουτίκ τις Ελλάδας και του εξωτερικού. Επιπλέον η κολεξιόν θα φωτογραφηθεί με έναν από τους κορυφαίους επαγγελματίες φωτογράφους μόδας, με τους οποίους συνεργάζεται το label Underground.
Θα δωθεί ακόμα το βραβείο "Best Trenddetter" και ο νικητής θα λάβει δώρο ένα total outfit από την συλλογή Alexander Wang x H&M για αποκλειστική πρώτη εμφάνιση στο Exclusive Fashion Party που θα γίνει στην Αθήνα στις 4 Νοεμβρίου 2014 που θα γίνει δύο ημέρες πριν το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής. Ακόμα θα γίνει παρουσίαση του νικητή από το περιοδικό ELLE καθώς και προβολή στης επίσημη σελίδα της H&M στο facebook και στο twitter.
Τέλος, το βραβείο "Best Catwalk by Coca-Cola Light". Ο νικητής θα λάβει μια υποτροφία στο Πανεπιστήμιο "Saint Martins"  στο Λονδίνο για ένα short course με θέμα "Fashion Design & Marketing" ή "Fashion and Textile Forecasting". Και το καλύτερο; Το έπαθλο καλύπτει και το κόστος μεταφοράς και διαμονής!

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com

 
Οι 15 αυτοί σχεδιαστές είναι :
Argiro Kalliafa, Blondie.e, Fotini Baka, I. Mitakos x F. Erotokritos, L.Lada & A.Spiliopoulos, Leon by Ilias Wia, Liza & Kira, Maison Anna Dorothea, Mal-le by Aggeliki Maleviti, Nella Ioannou, Nicolaos, Storydrops by Electra Vasileiou, Sinister, Sandy Antoniou, Two A‘s. 
Πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε τις κολεξιόν τους που πάντα χαρακτηρίζονται από καινοτομία, φαντασία και φρεσκάδα.

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com
Κριτική επιτροπή θα είναι η ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια των boutique “Underground, Κατερίνα Γκούμα, η Country Manager Ελλάδας & Βουλγαρίας της H&M, Dominique Fantaccino, ο καταξιωμένος σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος, η fashion stylist του περιοδικού HELLO! Fashion, Γεωργία Παντελέ, η σχεδιάστρια, Ρομίνα Καραμανέα κ.α. ενώ την βραδιά θα παρουσιάσει η λαμπερή Εύη Αδάμ.
Για πρώτη φορά φέτος αυτή την μέρα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δουλειά τους και σχολές μόδας όπου με ομαδικές συμμετοχές σπουδαστών θα μπορέσουν να αποκτήσουν την εμπειρία με τον κόσμο της μόδας, ενώ οι ομαδικές αυτές συμμετοχές δεν θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό κομμάτι. Αυτή τη σεζόν θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σπουδαστές και απόφοιτοι των ειδικοτήτων Ενδύματος και Κοσμήματος του Δημοτικού Ινστιτούτου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Βόλου [ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ] και τους σπουδαστές Σχεδίου Μόδας & Πατρό-Ραπτικής του Theia lab.
Παράλληλα ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης η Coca Cola Light επιφυλάσσει μια έκπληξη καθιστώντας όλους τους συμμετέχοντες σχεδιαστές, αρωγούς στο έργο της Ελληνικής Εταιρίας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου (ΕΕΛΙΑ), τον φορέα που στηρίζει συστηματικά τα τελευταία χρόνια.
Ήδη οι περσινές νικήτριες του διαγωνισμού που κέρδισαν το βραβείο "Best New Designer" παρουσίασαν τις εξαιρετικές τους συλλογές χθες Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014. Η Lila Nova με την κολεξιόν "Fairytale Chic" και η Loukia Kyriakou με την κολεξιόν "Africa Saffari".

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com

16η AXDW - New Designers Awards - Makigiaz Com

Copyright © Makigiaz.Com