Fashion Colors SS15 Collection

Η πιο fashion συλλογή έρχεται από την ARTDECO. Ο Σχεδιαστής μόδας Emilio de la Morena σχεδίασε την παλέτα της ανοιξιάτικης συλλογής Fashion Colors Spring / Summer 2015
Tο ροζ, το πορτοκαλί, το έντονο φούξια και το παστέλ χρώμα της μέντας αποτελούν την χρωματική παλέτα της ανοιξιάτικης συλλογής ARTDECO.
Δημιούργησε την τέλεια βάση με το Double Finish, ένα foundation σε compact μορφή εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αντηλιακά φίλτρα UV που χαρίζει ματ φινίρισμα και μια απαλή, βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα. Η κρεμώδης υφή του μετατρέπεται σε πούδρα ενώ δεν περιέχει άρωμα και mineral oils. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και είναι ιδανικό για μικτά δέρματα.
Χαρίστε λαμπερό χρώμα στα ζυγωματικά με το ρουζ Blush Couture το οποίο αποτελείτε από έναν συνδυασμό τριών απαλών, παστέλ αποχρώσεων.
ARTDECO Fashion Colors SS15 Collection - Makigiaz Com
Η περιορισμένη έκδοση του Beauty Box Quattro «ντύνεται» σε ανοιξιάτικα μοτίβα και είναι ιδανικό για την αποθήκευση των σκιών και ιδιαίτερα βολικό για τα ταξίδια. Γεμίστε αυτή την trendy κασετίνα με τις 4 νέες μεταξένιες σκιές ματιών Eyeshadows που εγγυώνται άνετη & απαλή εφαρμογή, στις αποχρώσεις Νο. 60 “pearly milky mint”, No. 81 "pearly summer lilac", No. 95A "pearly soft pink" & No. 109 "pearly snowdrop".
ARTDECO Fashion Colors SS15 Collection - Makigiaz Com
Συμπλήρωσε το look των ματιών σου με το Soft Eye Liner Waterproof και την Volume Supreme Mascara. Το Eye Liner έρχεται σε απόχρωση  No. 61 "graphic green", μεταλλικό πράσινο της μέντας, χαρίζοντας λαμπερό περίγραμμα. Η νέα Volume Supreme Mascara υπόσχεται βλέμμα γεμάτο ζωντάνια και έντονο όγκο. Αυτό χάρις στο ευέλικτο βουρτσάκι από καουτσούκ που διαχωρίζει τις βλεφαρίδες και το στενό κωνικό άκρο από το βουρτσάκι που γεμίζει ακόμα και τις πολύ κοντές βλεφαρίδες.
 
ARTDECO Fashion Colors SS15 Collection - Makigiaz Com
Για τα χείλη η σειρά μας φέρνει το Art Couture Lipstick και το Perfect Color Lipstick. Το Art Couture Lipstick έχει 2 αποχρώσεις, την No. 268 "cream soft pink", ένα έντονο ροζ και στην απόχρωση No. 290 "cream pink water lilly", ένα ντελικάτο ροδακινί, και δημιουργεί εξεραιτικό ένα αισθησιακό φινίρισμα στα χείλη με εξαιρετική διάρκεια. Το Perfect Color Lipstick, με απαλή, κρεμώδη υφή περιποιείται τα χείλη χάρη στα ενυδατικά έλαια που περιέχει και έρχεται στις αποχρώσεις, Νο. 01 «Strawberry Red», ένα πλούσιο κόκκινο και Νο. 91Α «Soft Pink», ένα φωτεινό ροζ και χαρίζει στα χείλη έντονη απόδοση χρώματος.
Προσθέστε ακόμα περισσότερη λάμψη με το Lip Brilliance που είναι εμπλουτισμένο με κολλαγόνο & υαλουρονικό οξύ τα οποία βοηθούν στη διατήρηση της σφριγηλότητας των χειλιών.
ARTDECO Fashion Colors SS15 Collection - Makigiaz Com
 

Copyright © Makigiaz.Com