ΙΕΚ ΞΥΝΗ - Biolife

Δύο μεγάλα ονόματα, το ένα στον χώρο της εκπαίδευσης και το άλλο στον χώρο της ομορφιάς, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να απολαύσουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Πειραιά και η "BIOLIFE COSMETICS" ξεκινούν μια νέα συνεργασία με στόχο την καλύτερη δυνατή κατάρτιση και επιμόρφωση των σπουδαστών και σπουδαστριών της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ» των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.
Αυτό σημαίνει ότι οι σπουδαστές και σπουδάστριες του  τμήματος Αισθητικής θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν σεμινάρια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, από διεθνούς φήμης make-up-artists. Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός είναι ότι τα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα επανδρωθούν με τα καταπληκτικής ποιότητας της BIOLIFE. Επιπλέον η BIOLIFE θα είναι και επίσημος χορηγός στα επιστημονικά συνέδρια που διοργανώνει ο Τομέας Ομορφιάς καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς.
Και το καλύτερο! Οι σπουδαστές και σπουδάστριες της ειδικότητας μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην γνωστή εταιρία καλλυντικών, αποκτώντας με αυτόν τον τρόπο εξειδικευμένη γνώση και εργασιακή εμπειρία.

Copyright © Makigiaz.Com