Korres - Metallic Summer 2014 Makeup Collection

Η εταιρία Korres μας επιφυλάσει εκρηκτικά καλοκαιρινά βλέμματα με την Metallic Summer Makeup Collection. Χρώμα και μεταλλικές λάμψεις διαδέχονται το διαχρονικό έντονο μαύρο στην συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Volcanic Minerals.
Τα νέα μολύβια και οι πρακτικότατες σκιές σε stick μορφή προσφέρουν ένταση στο χρώμα, εντυπωσιακό και σταθερό αποτέλεσμα και κυρίως μεγάλη διάρκεια.
Λατρεύω τις σκιές σε stick γιαυτό δεν μπορώ να μην ενθουσιαστώ για την νέα Limited Edition σειρά Volcanic Minerals Twist Eyeshadow που εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ πρακτικές γιατί δίνουν έντονο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα διαρκούν έως και 24 ώρες! Έχουν απαλή και πλούσια υφή και θα τις βρείτε σε έξι φοβερές metallic αποχρώσεις. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως δεν βρίσκετε  ξύστρα που να ταιριάζει γιατί περιέχουν ενσωματωμένη στην βάση τους.
Korres - Metallic Summer 2014 Makeup Collection - Makigiaz Com
Volcanic Minerals Twist Eyeshadow
11 IVORY / 68 GOLDEN PINK / 29 GOLDEN BRONZE / 33 GREY BROWN / 46 OLIVE GREEN / 98 METALLIC BLACK 
Δώστε βάθος στο βλέμμα με έντονο χρώμα  κάνοντας το περίγραμμα των ματιών σας με τα νέα Volcanic Minerals Long Lasting Eyeliner Μολύβια Ματιών σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις με μια γκάμα χρωμάτων από το κλασικό καφέ, το γκρι που ταιριάζει με όλα μέχρι το απόλυτα σαγηνευτικό μωβ. Διάρκεια; έως και 8 ώρες!
Korres - Metallic Summer 2014 Makeup Collection - Makigiaz Com
Volcanic Minerals Long Lasting Eyeliner
02 ΚΑΦΕ / 03 ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΚΑΦΕ / 04 ΜΩΒ / 05 ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ / 06 ΓΚΡΙ / 08 ΜΠΛΕ
Και δεν ξεχνάμε ότι κύριο συστατικό της σειράς είναι τα Black Volcanic Minerals τα οποία είναι ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία που δίνουν βαθύ και έντονο χρώμα σε συνδυασμό πάντα με τα υπόλοιπα φυσικά συστατικά που φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Εντυπωσιακό πράγματι!
Το συστατικό Ricewax, δηλαδή φυτικό κερί από ρύζι, που βρίσκεται στις σκιές έχει σημαντική ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.
Τα μολύβια περιέχουν ακόμα ceramides που είναι υπεύθυνα για να συγκρατούν την υγρασία και να δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ προστατεύοντας έτσι την ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα. Επίσης η pearl powder αυξάνει ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση και απαλύνει το δέρμα. Τέλος το συστατικό Beeswax που δεν είναι άλλο από το κερί της μέλισσας που προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιοξειδωτική δράση ενώ ταυτόχρονα θρέφει την περιοχή των ματιών.

Copyright © Makigiaz.Com