KORRES - Νέα Αρώματα

Αν δεν έχετε αποφασίσει ακόμα τι δώρο να κάνετε στον καλό σας ή την καλή σας και γενικότερα στα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουμε μια πρόταση που συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφέλιμου. Δηλαδή τα νέα αρώματα Korres Velvet Orris/Violet/White Pepper για εκείνη και Mountain Pepper/Bergamot/Coriander για εκείνον. Κάτι που θα ευχαριστηθείτε και εσείς και εκείνος ή εκείνη !
 
Το Velvet Orris/Violet/White Pepper συνδυάζει  διακριτική απαλότητα, με την μυστική ευωδία του ελαίου από την ρίζα της Ίριδος, το floral άρωμα της βιολέτας που προσθέτει μια νότα ρομαντισμού και White Pepper που δίνει μια πικάντικη ένταση. Άκρως θηλυκό άρωμα με oriental προσανατολισμό.
KORRES - Νέα Αρώματα
Το Mountain Pepper/Bergamot/Coriander συνδυάζει το φρέσκο, αναζωογονητικό αιθέριο των καρπών του δένδρου Litsea Cubeba με το περγαμόντο, το φρούτο των αντιθέσεων, με τις γλυκόπικρες νότες που αναδύει να εκπέμπουν ζεστασιά και ζωντάνια και τον Κορίανδρο με το ξυλώδες αρωματική του αίσθηση. Ένα διαχρονικό ανδρικό άρωμα.
KORRES - Νέα Αρώματα
 
Τα νέα αρώματα Korres ισσοροπούν ανάμεσα στην πολυτέλεια και την απλότητα, στο σύγχρονο και το κλασικό. Δανείζονται τα ονόματά τους από τις κυρίαρχες νότες τους και όπως πάντα η έμπνευσή τους προέρχεται από την φύση.  Η φυσική κατεύθυνση είναι κοινός παρανομαστής για όλη την σειρά Αρωμάτων Korres. Απαλαγμένα από ερεθιστικές ουσίες και ουσίες που συσσωρεύονται στον οργανισμό όπως φόρμουλες με phthalates, polycyclic-musk compounds [PCM] και nitro-musks. Ως μέσο συντήρησης των αρωμάτων έχει επιλεγεί το φυσικό αντιοξειδωτικό και συντηρητικό, Rosmarinus officinalis.

Leave a comment



Copyright © Makigiaz.Com