Korres - Αμπέλι Σαντορίνης Αφρόλουτρο & Body Milk

Η Σαντορίνη, ένα νησί απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αποτελεί την έμπνευση για την νέα σειρά Bath & Body της εταιρίας ΚΟΡΡΕΣ. Το μπλε του αιγαίου, το κυκλαδίτικο λευκό, ο ελληνικός ήλιος και το μυστήριο του μύθου της χαμένης Ατλαντίδας που έχει κάνει το νησί σε έναν δημοφιλή προορισμό για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια, τώρα κλείνονται σε ένα μπουκάλι και μπαίνουν στο σπίτι μας για να μας ενυδατώσουν και να μας χαλαρώσουν.
Η εταιρία ΚΟΡΡΕΣ συνεργάζεται με την Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων/Santowines και χρησιμοποιεί το Ασύρτικο Σαντορίνης - μια ποικιλία σταφυλιού που καλλιεργείται στο νησί - για να δημιουργήσει την νέα σειρά "Αμπέλι Σαντορίνης". Τα σταφύλια αυτά χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά ως καλλυντικό συστατικό και προσφέρουν μοναδικό άρωμα αλλά και προστατευτική δράση στην επιδερμίδα.
Korres - Αμπέλι Σαντορίνης Αφρόλουτρο & Body Milk - Makigiaz Com
Η σειρά αποτελείται από το Αφρόλουτρο και το Body Milk. Το αφρόλουτρο είναι εξαιρετικά ενυδατικό και ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το εκχύλισμα του Ασύρτικου Σταφυλιού Σαντορίνης ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας αφού είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, ενὠ οι πρωτεΐνες του σιταριού σχηματίζουν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα βοηθώντας την να διατηρεί τα επίπεδα ενυδάτωσης σταθερά. Επιπλέον η Αλθαία που περιέχει δίνει καταπραϋντικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Το Body Milk είναι πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία τα οποία αποτελούν πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα. Η άμυνα της επιδερμίδας ενισχύεται από το εκχύλισμα του ασύρτικου σταφυλιού όπως και στο αφρόλουτρο. Περιέχει ακόμα βιολογικό αμυγδαλέλαιο ελληνικής παραγωγής, προβιταμίνη Β5, βούτυρο Karite και εκχυλίσματα ενεργής Αλόης και Αλθαίας τα οποία προσφέρουν σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Copyright © Makigiaz.Com