Leon by Ilias Wia - "Fleurs Carnivores" - Summer '15 collection

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Ilias Wia του brand Leon επιστρέφει για μια ακόμα φορά στην εβδομάδα μόδας με την νέα του κολεξιόν για το καλοκαίρι 2015 "Fleurs Carnivores".

Στην 16η Athens Exclusive Designers Week θα απολαύσουμε την κολεξιόν του που είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι "Το σπίτι με τους υβίσκους". Σύμφωνα με τον σχεδιαστή "H συλλογή απεικονίζει  τις δύο αντίθετες πλευρές της  γυναικείας ψυχοσύνθεσης. Από τη μία το αγνό και girly φαίνεσθαι και από την άλλη το αρρωστημένο  και  δολοφονικό  είναι."

Αέρινα φορέματα, πλεκτά, λουλούδια και εμπριμέ συνδιασμοί αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία της κολεξιόν ενώ για μια ακόμα φορά το Styling συμπληρώνουν οι τσάντες από την Tonia K. και αξεσουάρ από το Royals.

Γνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά του σχεδιαστή πραγματικά ανυπομονούμε να δούμε την νέα του κολεξιόν. Ευτυχώς μπορούμε να πάρουμε μαζί μια μικρή γεύση για το τι μας επιφυλάσσει με το φοβερό βιντέακι που ακολουθεί.

 

Copyright © Makigiaz.Com