Ποιο Μακιγιάζ ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας

Το χρώμα των ματιών μας παίζει σημαντικό ρόλο στην απόχρωση του μακιγιάζ που θα κάνουμε. Γνωρίζοντας τι πηγαίνει περισσότερο στο κάθε χρώμα μπορούμε να τονίζουμε το πιο όμορφο χαρακτηριστικό του προσώπου μας, τα μάτια μας.

Συνήθως πιστεύετε ότι σε ένα γαλανό μάτι ή σε ένα πράσινο μάτι ταιριάζει αντίστοιχα η μπλε ή η πράσινη σκιά. Δυστυχώς όμως αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χάνεται το χρώμα των ματιών όταν είναι πλαισιωμένο από ίδια απόχρωση στην σκιά. Μια αντίθεση όμως με μια καφέ σκιά θα κάνει το χρώμα των ματιών να αναδειχθεί περισσότερο.

Έτσι λοιπόν οι καλύτεροι συνδυασμοί για τις σκιές ανάλογα με το χρώμα των ματιών είναι:

Ποιο Μακιγιάζ ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας - μπλε μάτια

*Γαλανά μάτια : 

οι αποχρώσεις του καφέ, του πορτοκαλί, του γκρί και γενικότερα οι σκούρες σκιές θα κάνουν το γαλάζιο χρώμα των ματιών να ξεχωρίσει. Ιδανικό μακιγιάζ είναι το smokey eye που δίνει απίστευτη ένταση στο μάτι και είναι τόσο μεγάλη η αντίθεση του μαύρου με το γαλάζιο που διακρίνεται αμέσως το χρώμα των ματιών.

Ποιο Μακιγιάζ ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας - πράσινα μάτια

*Πράσινα μάτια : 

το βερικοκί, το πορτοκαλί και γενικώς οι bronze αποχρώσεις καθώς και το μώβ ταιριάζουν στα πράσινα μάτια. Ιδανικό μακιγιάζ είναι η κάλυψη του ματιού με μια χάλκινη bronze απόχρωση και καφέ σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία με έντονη μαύρη μάσκαρα.

Ποιο Μακιγιάζ ταιριάζει στο χρώμα των ματιών σας - καστανά μάτια

*Καστανά μάτια : 

το χρυσό, το ροδακινί οι bronze αποχρώσεις αλλά και το μπλε, το πράσινο, το μωβ, το ροζ γενικά όλα πάνε στα καστανά μάτια. Ίσως να αποφεύγουμε να καλύπτουμε όλο το βλέφαρο με καφέ σκούρα απόχρωση όχι όμως ότι είναι απαγορευτικό. Ιδανικό μακιγιάζ είναι χρυσή σκιά με καφέ γωνία αλλά και ασημί σκιά με μαύρη γωνία που φωτίζουν το μάτι καθώς τα καστανά μάτια είναι λίγο σκούρα και χάνονται με τις σκούρες αποχρώσεις.

Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο αυτό που πρέπει να προσέχουμε είναι όταν η επιδερμίδα μας είναι σκουρόχρωμη τότε επιλέγουμε ένα ρουζ σε καστανές αποχρώσεις ενώ όταν είναι ανοιχτόχρωμη σε ροζ. Για τα χείλη θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να κάνει αντίθεση με το μακιγιάζ των ματιών. Δηλαδή όταν έχουμε ένα έντονο μακιγιάζ στα μάτια τότε το χρώμα των χειλιών πρέπει να είναι απαλό και διακριτικό ενώ αντίθετα όταν τα μάτια έχουν απαλό μακιγιάζ τότε πρέπει να έχουμε ένα έντονο κραγιόν.

Εμπιστεύσου έναν επαγγελματία Makeup Artist σε κάθε σου ιδιαίτερη στιγμή που θα εφαρμόσει το ιδανικό μακιγιάζ για εσένα. Ενημερώσου εδώ για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © Makigiaz.Com