Μακιγιάζ: Έτοιμη σε 5 λεπτά

Οι γρήγοροι καθημερινοί μας ρυθμοί δεν μας αφήνουν χρόνο για να ασχοληθούμε με τον εαυτό μας όσο θα θέλαμε και όσο θα έπρεπε. Ειδικά τις πρωινές ώρες που ετοιμαζόμαστε για να πάμε στην εργασία ή όταν έχουμε καθυστερήσει σε ένα ραντεβού. Παρόλ' αυτά όμως επιθυμούμε να έχουμε μια περιποιημένη εμφάνιση και αυτό περιλαμβάνει και το μακιγιάζ. Τι κάνουμε λοιπόν στην περίπτωση που δεν έχουμε αρκετό χρόνο άλλα δεν θέλουμε να παραλείψουμε το μακιγιάζ μας. Με 3 προϊόντα και μέσα σε 5 λεπτά μόνο μπορούμε να πετύχουμε ένα ωραίο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Βήμα 1ο : Τοποθετούμε concealer στα μάτια και σε κάποια άλλα σημεία αν είναι απαραίτητο όπως σε κάποιες περιοχές που κοκκινίζουν.

Βήμα 2ο : Τοποθετούμε ρουζ στα ζυγωματικά αλλά και σαν σκιά με το πινέλο του ρουζ στα μάτια.
Tip : Δοκιμάστε την ένταση του ρουζ πρώτα στο χέρι σας και μετά απλώστε στο πρόσωπό σας. Έτσι θα αποφύγετε να τοποθετήσετε περίσεια ποσότητα στο πρόσωπό σας η οποία μπορεί να φαίνεται υπερβολική. Επίσης με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση που επιθυμείτε ανάλογα την ώρα της ημέρας, πιο ελαφρύ μακιγιάζ κατά την διάρκεια της ημέρας και πιο έντονο αποτέλεσμα για το απόγευμα και το βράδυ.

Βήμα 3ο : Βάζουμε ένα απαλό κραγιόν σε μια φυσική απόχρωση των χειλιών μας.

... και είμαστε έτοιμες για να ξεκινήσουμε την μέρα μας.

Copyright © Makigiaz.Com