Μακιγιάζ: Σκεφτείτε έξω από το κουτί

Γνωρίζουμε ότι οι σκιές χρησιμοποιούνται για τα μάτια, το ρουζ για τα μάγουλα, το κραγιόν για τα χείλια. Αν όμως θέλουμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί, πρέπει να σκεφτούμε λίγο έξω από το κουτί ! Δηλαδή έξω από τα καθιερωμένα και τα τετριμμένα. Τι θα πει αυτό ;

Σκιές Ματιών

Τις σκιές των ματιών μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και στα χείλη και σαν ρουζ. Για παράδειγμα μια χρυσή σκιά σε σκόνη μπορούμε να την τοποθετήσουμε στα χείλη πάνω από το κραγιόν, στην μέση των χειλιών και σβήνοντας προς τις άκρες και μετά να βάλουμε από πάνω διαφανές lip gloss. Έτσι δημιουργούμε μια πολύ ωραία λάμψη στα χείλη. Στα μάγουλα μπορούμε να τοποθετήσουμε απαλά μια μαύρη σκιά κοντά στους κροτάφους όταν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα rock look. Στο ίδιο look μπορούμε να τονίσουμε το σχήμα των χειλιών με ένα μαύρο μολύβι ματιών.

Ρουζ

Το ρουζ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν σκιά ματιών. Με ένα μεσαίου μεγέθους πινέλο για ρουζ περνάμε απαλά πάνω από τα μάτια και έτσι πετυχαίνουμε μια όμορφη και φυσική απόχρωση στα μάτια.

Κραγιόν

Το κραγιόν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σαν ρουζ. Τοποθετούμε λίγο κραγιόν πάνω στα μάγουλα και απλώνουμε με τα δάχτυλα.

Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να λειτουργήσει και δημιουργήστε χωρίς περιορισμούς.

Copyright © Makigiaz.Com