Μακιγιάζ για Mικρά μάτια

Θέλετε να μάθετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βάψετε τα χαριτωμένα μικρά ματάκια σας; Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα θα δείτε την διαφορά. Γενικά πρέπει να γνωρίζουμε ότι στο μακιγιάζ όταν θέλουμε να μεγαλώσουμε κάτι χρησιμοποιούμε φως. Τι θα πει αυτό; Χρησιμοποιούμε ανοιχτούς τόνους χρωμάτων. Στην περίπτωση λοιπόν που τα μάτια σας χρειάζονται να μεγαλώσουν λίγο παραπάνω τότε πρέπει να τα φωτίσετε.

Οι ανοιχτοί τόνοι σκιών λοιπόν είναι ότι καλύτερο για τα δικά σας μάτια. Baby pink, light blue, λιλά ανοιχτό και γενικότερα όλη η γκάμα των ανοιχτών αποχρώσεων.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβουμε υπόψιν είναι η απόσταση του ματιού από το φρύδι.
Αν η απόσταση είναι πολύ μικρή χρησιμοποιείστε μόνο ανοιχτή σκιά και μια πολύ λεπτή γραμμή eyeliner ίσα ίσα να τονίσει την γραμμή των βλεφαρίδων.
Αν έχετε μεγάλη απόσταση τότε μια ελαφρός πιο παχιά γραμμή eyeliner μπορεί να προστεθεί για να μεγαλώσει λίγο το σχήμα. Στην περίπτωση που η απόσταση από το φρύδι είναι ικανοποιητική τότε μπορείτε να προσθέσετε και έναν πιο σκούρο τόνο σκιάς στην γραμμή ανάμεσα στο κινητό και το ακίνητο βλέφαρο για να δώσετε την αίσθηση του βάθους στα μάτια σας. Τοποθετήστε την με ένα μυτερό πινέλο για να γίνει όσο πιο μικρή γραμμή γίνεται.

Μακιγιάζ για Mικρά μάτια

Για να μεγαλώσετε το μάτι σας ως προς το μήκος τότε πρέπει να προεκτείνετε την γραμμή του eyeliner προς την εξωτερική γωνία και να προσθέσετε μολύβι και στην κάτω γραμμή του ματιού. Είναι καλύτερο να μην βάλετε μολύβι εσωτερικά στο κάτω μέρος του ματιού γιατί μπορεί να μικρύνει περισσότερο το μάτι.

Copyright © Makigiaz.Com