Μακιγιάζ: Θ Ε Λ Ω Smokey !

Ποιο είδος μακιγιάζ θέλουμε να εφαρμόσουμε για να δείχνουμε δυναμικές, σέξι, ακαταμάχητες και να τραβάμε όλη την προσοχή ; Ποιο άλλο από το Smokey Eyes! Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν εντυπωσιάστε, κάντε την διαφορά και τραβήξτε όλα τα βλέμματα πάνω σας με ένα Smokey.

Ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να πετύχετε αυτό το είδος μακιγιάζ.

Μάτια

* Τοποθετείστε καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και σβήστε λίγο πιο πάνω από την γραμμή ανάμεσα στο κινητό και ακίνητο βλέφαρο.

Μακιγιάζ smokey eyes

* Τοποθετείστε καφέ σκιά και στο κάτω βλέφαρο.

* Κάντε μια παχιά γραμμή με μαύρο μολύβι κατά μήκος του πάνω βλεφάρου και μετά απλώστε το με ένα πινέλο προς τα πάνω.

* Βάλτε μαύρο μολύβι και στο κάτω βλέφαρο (πάνω και κάτω από τις βλεφαρίδες) και σβήστε το λίγο με ένα πινέλο.

* Τοποθετείστε μαύρη σκιά στο κινητό βλέφαρο. Σβήστε προς τα πάνω αλλά μην ξεπεράσετε την γραμμή μεταξύ κινητού και ακίνητου βλεφάρου.

Μακιγιάζ smokey eyes

* Διαλέξτε μια σκιά στην απόχρωση που σας αρέσει ή ταιριάζει με το ντύσιμό σας και τοποθετείστε την στην γραμμή μεταξύ κινητού και ακίνητου βλεφάρου. Με τον τρόπο αυτό κάνετε ακόμα πιο ενδιαφέρον το μακιγιάζ σας, του δίνετε περισσότερο προσωπικότητα και ξεφεύγετε από τυπικό μαύρο Smokey.

Μακιγιάζ smokey eyes

* Ξαναπεράστε μαύρο μολύβι, χωρίς να το σβήσετε αυτή τη φορά, στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

* Περνάτε δύο και τρία στρώματα μάσκαρας στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Βάση

* Εφαρμόστε τώρα το Foundation σας. Τοποθετήστε μετά την βάση για να αποφύγετε να την λερώσετε κατά την διάρκεια τοποθέτησης των σκούρων σκιών στα μάτια.

Ρουζ

* Για ρουζ χρησιμοποιείστε ένα bronzer για να κάνετε μόνο contouring (σκιάσεις)

Κραγιόν

* Η ένταση στα μάτια απαιτεί ένα ήρεμο κραγιόν στα φυσικά χρώματα των χειλιών ή ακόμα καλύτερα μπορείτε να τοποθετήσετε concealer. Αυτό κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Φυσικά μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρέπει να αφαιρείτε κάθε ίχνος μακιγιάζ πριν κοιμηθείτε. Ειδικά σε ένα μακιγιάζ όπως το Smokey. Ζητήστε την βοήθεια ενός εξειδικευμένου προϊόντος για το ντεμακιγιάζ όπως το PomPon – Eyes Expert που θα σας εγγυηθεί την αφαίρεση του μακιγιάζ εύκολα, καθαρισμό σε βάθος αλλά και με την ενυδατική του δράση θα προστατέψει την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών σας.

Copyright © Makigiaz.Com