Stradivarius - Saint Valentine's Day Collection

Μία πολύ ξεχωριστή κολεξιόν για μια πολύ ξεχωριστή μέρα ετοιμάζει η Stradivarius! Η Saint Valentine's Day Collection αποτελείτε από υπέροχα T-Shirts όπου απεικονίζουν τέσσερις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί από τέσσερις πιστούς fans της Stradivarius.
stradivarious saint valentine's collection 2014
Οι φωτογραφίες επιλέχθηκαν από έναν διαγωνισμό που είχε διοργανώσει η Stradivarius στο Instagram με αφορμή την χειμερινή καμπάνια "#sheis" με το top model Sheila Marquez. Οι fans μοιράστηκαν τις φωτογραφίες τους με το hastag #truelove και το τμήμα σχεδιασμού επέλεξε τους τέσσερις νικητές. True Love is Everywhere : μια φωτογραφία με ένα ζευγάρι πάνω σε ένα ποδήλατο, τριαντάφυλλα έτοιμα να ανθίσουν, ένα φιλί στο μάγουλο και ένα αερόστατο σε έναν υπέροχο ουρανό.
stradivarious saint valentine's collection 2014
Τέσσερα φαρδιά T-Shirts με τις φωτογραφίες αυτές και τα μηνύματα αγάπης θα πωληθούν σε ειδική συσκευασία. Ένα χάρτινο κύλινδρο γεμάτο καρδούλες και μέσα τυλιγμένο το T-Shirt με μια ξεχωριστή ετικέτα με το όνομα του νικητή πού έβγαλε την φωτογραφία.
stradivarious saint valentine's collection 2014
Επιπλέον λόγο της ημέρας η Stradivarius θα προσφέρει σε όλους τους πελάτες τις ένα πακέτο από αστείες καρτούλες με μηνύματα αγάπης! Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Stradivarius σε όλο τον κόσμο.
Γιόρτασε την αγάπη με Stradivarius!

Copyright © Makigiaz.Com