The Body Shop - Meet the Family

Φέτος τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται να κουράζεσαι και να ψάχνεις παντού τι δώρο θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Υπάρχει ένα μέρος που μπορείς να βρεις κάτι καταπληκτικό για όλους. Σε ένα κατάστημα The Body Shop υπάρχουν δωράκια σε πραγματικά λαχταριστές συσκευασίες για δωράκια!!!
Και λόγο των ημερών είναι ευκαιρία να ενισχύσετε και την φιλανθρωπική δράση της The Body Shop, στηρίζοντας το Christmas Project, βοηθώντας έτσι την εταιρία να προσφέρει σε παιδιά όλου του κόσμου καλύτερη πρόσβαση στην εκπαίδευση για ένα καλύτερο μέλλον.
Γνώρισε λοιπόν τα δωράκια που προτείνει η The Body Shop για όλη την οικογένεια.
the body shop - cutest family
1. Strawberry Shower, Scrub & Soften Collection: Απολαύστε το γλυκό άρωμα φράουλας από την κορυφή έως τα νύχια με αυτό το μοναδικό δώρο.
2. Gingerbread Man Sponge: Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον Gingerbread Man;
3. Born Lippy Fruity Lip Balms: Αποκτήστε χείλη έτοιμα να μοιράσουν χιλιάδες φιλιά με αυτή την κολεξιόν από πέντε ζουμερά και ενυδατικά lip balms. Σε υπέροχη συσκευασία!
4. ChocomaniaTM Mini Cupcake: Το ιδανικό δώρο για όποιον λατρεύει τη σοκολάτα, περιέχει μίνι προϊόντα από την απολαυστική κολεξιόν ChocomaniaTM
5. Mango Lip & Softening Gift Set: Υπέροχη περιποίηση με προϊόντα φροντίδας που διαθέτουν το εξωτικό άρωμα του μάνγκο.
the body shop amazing mum
1. White Musk Smoky Rose Spritz Duo Gift Set: Το αισθησιακό Eau de Toilette και Fragrance Mist θα σας καταπλήξουν!
2. Moringa Shower, Scrub & Soften Luxury Gift: Ένα απολαυστικό δώρο για το μπάνιο και το σώμα με το μοναδικό και ντελικάτο άρωμα moringa, σε υπέροχη συσκευασία.
3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ The Sparkler απόχρωση Enchanting Gold: Ψεκάστε την επιδερμίδα με ιριδίζουσα λάμψη εμπλουτισμένη με το άρωμα Japanese Cherry Blossom. Διαθέτει υπέροχη συσκευασία που φωτίζει την επιδερμίδα με μία γοητευτική λάμψη.
4. Vanilla Bliss Shower, Scrub & Moisture Collection: Απολαύστε το πολυτελές, περιορισμένης κυκλοφορίας άρωμα βανίλιας από την κορυφή έως τα νύχια.
5. Almond Manicure and Moisture Duo: Η πλούσια κρέμα χεριών με αμυγδαλέλαιο θρέφει τα νύχια και την επιδερμίδα των χεριών.
the body shop - gorgeous gran
1. Honeymania Shower, Scrub & Soften Collection: Μία επιλογή από εξαιρετικά απολαυστικά προϊόντα για το μπάνιο και το σώμα εμπλουτισμένα με μέλι που θρέφει και περιποιείται την επιδερμίδα και φυσικά, ακαταμάχητο άρωμα!
2. White Musk® Classic Moisture & Spritz Deluxe Gift: Απόλαυση από την κορυφή έως τα νύχια με το κλασικό μας άρωμα White Musk®: ένα αισθησιακό και απαλό μίγμα με νότες από musk, κρίνο, υλάνγκ υλάνγκ, βανίλια και κεχριμπάρι.
3. Satsuma Shower & Moisture Set: Μίνι προϊόντα για το μπάνιο με αγαπημένα αρώματα από καρπούς.
4. Chocolate & Nut Mini Body Butter Trio: Τρία μίνι Body Butters σε αγαπημένα αρώματα.
5. Ginger Sparkle Shower, Scrub & Moisture Collection: Απολαύστε το πικάντικο, περιορισμένης κυκλοφορίας άρωμα ginger από την κορυφή έως τα νύχια με το εκπληκτικό αυτό δώρο. Σε συσκευασία από επαναχρησιμοποιούμενο υλικό σε σχήμα gingerbread.
the body shop - super dad - favourite aunty
Super Dad
1. Tube Mixed Shower: Κολεξιόν με μίνι shower gels με φρουτώδη, λουλουδάτα και από καρπούς αρώματα. Σε μοναδική και πρωτότυπη εορταστική συσκευασία.
2. Shea Shower, Scrub & Soften Luxury Gift: Απολαύστε υπέροχα προϊόντα με άρωμα Shea.
Favourite Aunty
1. Cranberry Joy Body & Lip Care Collection: Η πολυτελής αυτή κολεξιόν είναι αρωματισμένη με το φρουτώδες, περιορισμένης κυκλοφορίας άρωμα cranberry. Περιποιηθείτε τους από την κορυφή έως τα νύχια.
2. Japanese Cherry Blossom Shower, Soften & Spritz Mini Voyage Set: Με άρωμα Japanese Cherry Blossom, το φρουτώδες-λουλουδάτο άρωμα εμπνευσμένο από την Ιαπωνική άνοιξη. Αυτή η travel size κολεξιόν από υπέροχα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς διαθέτει μοναδική συσκευασία.
3. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 4-Step Smokey Eye Palette:
Ιριδίζουσες αποχρώσεις. Βήμα προς βήμα οδηγίες και δύο μίνι πινέλα που προσφέρουν επαγγελματικό smoky τελείωμα.
4. Body Butter Lollipop: Ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε τα μοναδικά Body Butter.

Copyright © Makigiaz.Com