The Body Shop - Sorbet Collection

Αχ αυτός ο ήλιος! Ναι, ναι είναι πηγή ζωής και η Ελλαδίτσα μας τον χαίρεται όλο το χρόνο. Το καλοκαιράκι όμως, που ήδη το αισθανόμαστε στο πετσί μας, ο ήλιος ταλαιπωρεί αρκετά την επιδερμίδα μας. Τι θα κάνουμε λοιπόν; Όχι δεν θα πάμε βόρεια, με τίποτα!!! Χωρίς παρεξήγηση αλλά το χειμώνα μπορώ να πάω οπουδήποτε, το καλοκαίρι όμως είναι αδύνατο να μην το περάσω στα υπέροχα μέρη της Ελλάδας. Θα αναζητήσω λοιπόν την δροσιά και ενυδάτωση που χρειάζεται η επιδερμίδα μου, που αλλού στην Sorbet Collection της The Body Shop.

The Body Shop - Sorbet Collection - Makigiaz Com

Αυτό το brand αφουγκράζεται τις ανάγκες μας και πάντα έχει την κατάλληλη λύση ακριβώς την στιγμή που την χρειαζόμαστε. Πρώτα μας φέρνει την εκπληκτικά δροσιστική κρέμα Vitamin E Aqua Boost Sorbet, η οποία εκτός από την λαχταριστή ονομασία της περιέχει την τεχνολογία Aqua Sphere. Ξέρω, ξέρω τώρα αναρωτιέστε τι είναι αυτό. Με λίγα λόγια είναι μικροσκοπικές σφαίρες ενυδάτωσης οι οποίες διατηρούν εκατοντάδες φορές το βάρος τους σε αγνό νερό, προσφέροντας το στην επιδερμίδα μας για να παραμένει ελαστική και ενυδατωμένη καθ᾽όλη την διάρκεια της ημέρας.

The Body Shop - Vitamin E Aqua Boost Sorbet - Makigiaz Com

Επίσης περιέχει σιταρέλαιο, βούτυρο βουτυροσπέρμου και σογιέλαιο που προμηθεύεται από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Επιπλέον έχει μεταλλικά σωματίδια που απορροφούν την λιπαρότητα και αφήνουν ματ την επιδερμίδα. Η Vitamin E Aqua Boost Sorbet απορροφάτε εύκολα από την επιδερμίδα χάρης στην sorbet υφή της και την αφήνει ματ, δροσερή και υπέροχη.

The Body Shop - Body Sorbets - Makigiaz Com

Η σειρά ολοκληρώνεται με τα Body Sorbets φροντίζοντας να κρατάει ενυδατωμένο όλο μας το σώμα. Είναι διαθέσιμα σε τέσσερα φρουτώδη αρώματα, Strawberry, Mango, Peach, Satsuma και ένα λουλουδάτο, Morigna. Τα Body Sorbets χαρίζουν δροσερή ενυδάτωση χωρίς να κολλάνε! Περιέχουν ακόμα Aloe Vera γνωστή για την καταπραϋντική της δράση που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την εξοντωτική ζέστη.
Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν αφήστε το σώμα σας να απολαύσει το δικό του δροσιστικό Sorbet!!!


The Body Shop – Sorbet Collection (english article) – MakigiazCom Blog

10 έτη ago

[…] Διαβάστε αυτό το άρθρο στα ελληνικά […]

Copyright © Makigiaz.Com