Προτάσεις για το Νυφικό Μακιγιάζ

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για το νυφικό μακιγιάζ ανάλογα με τον τύπο της νύφης ή την εποχή που γίνεται ο γάμος. Δείτε παρακάτω προτάσεις που μπορείτε να δημιουργήσετε σε μια από τις πιο όμορφες μέρες της ζωής σας. Την ημέρα του γάμου σας!

Μαύρο Eyeliner - Κόκκινα Χείλη

Ένα κλασικό μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλες τις εποχές είναι το μαύρο eyeliner σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη. Στα μάτια εφαρμόζετε σκιές σε γήινες αποχρώσεις που αφήνουν το μαύρο eyeliner να ξεχωρίζει. Απλώστε μια μπεζ σκιά σε όλο το βλέφαρο και μετά μια μεσαία καφέ σκιά στην γραμμή ανάμεσα στο κινητό και το ακίνητο βλέφαρο. Κάντε την γραμμή του eyeliner. Επιλέξτε την σωστή απόχρωση που σας ταιριάζει για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ. Για ρουζ βάλτε μόνο λίγο bronzer στα ζυγωματικά. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα νυφικού.

 

Προτάσεις για το Νυφικό Μακιγιάζ - Ασημί - ΜαύροΑσημί - Μαύρο

Συνήθως χρησιμοποιείται περισσότερο την άνοιξη ή αρχές καλοκαιριού αφού ταιριάζει περισσότερο σε ανοιχτές επιδερμίδες. Η σκιά ξεκινάει με ασιμή ή άσπρη σκιά και καταλήγει σε μαύρη εξωτερική γωνία. Εμπλουτίστε το μακιγιάζ χρησιμοποιώντας στο ενδιάμεσο ροζ ή λιλά ή μωβ σκιά. Βοηθείστε αυτό το look με ένα περίγραμμα με μολύβι ή eyeliner που καταλήγει σε πιο παχιά γραμμή στην εξωτερική γωνία και χρησιμοποιήστε μαύρο μολύβι και για το περίγραμμα στο κάτω μέρος του ματιού. Για το ρουζ χρησιμοποιείστε ένα συνδιασμό καφέ σκούρο για κάτω από το μάγουλο και μια ανοιχτή ροζ απόχρωση για τα μήλα. Επιλέξτε ένα απαλό ροζ χρώμα για τα χείλη. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει περισσότερο με λευκά νυφικά.

 

Προτάσεις για το Νυφικό Μακιγιάζ - Χρυσό - ΚαφέΧρυσό - Καφέ

Ένα πολύ ωραίο κυρίως καλοκαιρινό μακιγιάζ είναι αυτό με χρυσό και καφέ. Η βάση μας ακολουθεί την ωραία καφέ απόχρωση που έχει αποκτήσει η επιδερμίδα μας από τον ήλιο. Για τα μάτια βάζουμε χρυσό στην εσωτερική γωνία και καταλήγουμε σε καφέ γωνία στην εξωτερική γωνία. Μπορούμε να εμπλουτίσουμε το μακιγιάζ παρεμβάλοντας στον ενδιάμεσο μια πράσινη σκιά. Ανάλογα το σχήμα και το μέγεθος των ματιών μας μπορούμε εναλλακτικά να απλώσουμε καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να τοποθετήσουμε χρυσή σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. (το μακιγιάζ αυτό ενδείκνυται για πιο μεγάλα μάτια) Για ρουζ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο terracotta ή να κάνουμε ένα συνδυασμό καφέ – πορτοκαλί. Για τα χείλη μπορούμε να βάλουμε καφέ ανοιχτό ή κοραλί χρώμα ή τολμήστε ένα καφέ που πορτοκαλίζει. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει περισσότερο με νυφικά μπεζ, εκρού, μπεζκίτρινου κτλ χρώματος.

 

Προτάσεις για το Νυφικό Μακιγιάζ - Natural LookNatural Look

Ένα μακιγιάζ που αναδεικνύει την φυσική σας ομορφιά . Χρώματα σε γήινους τόνους μπεζ, καφέ, πορτοκαλί. Το παν είναι η τέλεια κάλυψη των ατελειών με την βάση. Οι σκιές που χρησιμοποιούμε είναι ματ. Βάφουμε μπεζ όλο το βλέφαρο. Αφήνουμε την ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία και καταλήγουμε σε μια καφέ – δαμασκηνί γωνία η οποία δεν είναι πολύ έντονη. Δημιουργούμε σκιά στο κάτω μέρος του μάγουλου με σκούρο καφέ ρουζ και φωτίζουμε τα μήλα με ένα ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα. Τα χείλη μακιγιάρονται διακριτικά με ένα ανοιχτό καφέ χρώμα. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα νυφικού.

Προτάσεις για το Νυφικό Μακιγιάζ - Απαλό ΡοζΑπαλό Ροζ

Μια παραλαγή του natural look για πιο ανοιχτές επιδερμίδες. Επιτυγχάνεται με βάση σκιάς στο ζαχαρί χρώμα και μια ροζ και δαμασκηνί σκιά στην κόγχη του ματιού και στην εξωτερική γωνία. Καφέ ροζ αντίστοιχα για το ρουζ και ένα απαλό ροζ για τα χείλη. Το μακιγιάζ αυτό ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα νυφικού.

Για την μέρα του γάμου σας εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία Makeup Artist που θα επιλέξει το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ για εσάς. Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © Makigiaz.Com