Συμβουλές για το Νυφικό Μακιγιάζ

Το Makigiaz.Com σας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το νυφικό μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να έχετε τέλεια κάλυψη και διάρκεια!

Βάση

Η βάση πρέπει να πλησιάζει όσο το δυνατόν στο χρώμα της επιδερμίδας. Φροντίζουμε να καλύψουμε κάθε ατέλεια όπως κοκκινίλες, σπυράκια κτλ. Προσέχουμε να δέσουμε την απόχρωση του δέρματος του προσώπου μας με το ντεκολτέ για να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες και να μην δημιουργείται μάσκα στο πρόσωπο.

Μακιγιάζ Ματιών

Συνήθως στο νυφικό μακιγιάζ προσπαθούμε να έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα και αποφεύγουμε τα πολύ έντονα και σκούρα μακιγιάζ. Χαρίζουμε φως στο βλέμμα μας χρησιμοποιώντας μια ανοιχτή σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού και δίνουμε βάθος και όγκο στο μάτι μας με μια σκούρα σκιά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Προσοχή αποφεύγουμε να χρησιμοποιούμε σκιές με χρυσόσκονη γιατί αντανακλά το φως της φωτογραφικής μηχανής.

Ρουζ

Χρησιμοποιούμε μια πιο σκούρα καφέ απόχρωση για να δώσουμε όγκο στο κάτω μέρος του μάγουλου και μια ανοιχτή ροζ ή πορτοκαλί ή άλλη απόχρωση, που ταιριάζει στο μακιγιάζ μας, στα μήλα. Και στο ρουζ προσέχουμε να μην χρησιμοποιήσουμε highlights γιατί δεν είναι κατάλληλα για την φωτογράφηση.

Κραγιόν

Επιλέγουμε μια απόχρωση που ταιριάζει με το υπόλοιπο μακιγιάζ. Για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα βάφουμε όλο το χείλος με μολύβι. Με το μολύβι επίσης διορθώνουμε τυχόν ατέλειες των χειλιών. Δίνουμε λάμψη και όγκο βάζοντας στο τέλος lip gloss.

Ο γάμος σας είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής σας, γι'αυτό είναι σημαντικό τίποτα να μην την χαλάσει. Εμπιστευτείτε έναν επαγγελματία makeup artist για την άψογη εφαρμογή του νυφικού μακιγιάζ σας. Ενημερωθείτε εδώ για τις υπηρεσίες μας.

Copyright © Makigiaz.Com