Γιορτάστε την ημέρα της Γυναίκας με την The Body Shop

Ο καλύτερος τρόπος να ευχαριστήσετε τις γυναίκες της ζωής σας είναι με ένα δώρο από την The Body Shop. Όχι μόνο γιατί την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων αλλά κυρίως γιατί από τις αγορές σας ωφελούνται άμεσα γυναικείες ομάδες οι οποίες στηρίζονται από το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Συνδυάστε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Γιορτάστε την ημέρα της Γυναίκας με την The Body Shop - Makigiaz Com
Μην ξεχνάμε ότι η  The Body Shop ιδρύθηκε από μια γυναίκα, την Dame Anita Roddick, προκειμένου να ωφελήσει τις γυναίκες όλου του κόσμου. Στηρίζει με υπερηφάνεια ποικίλες δραστηριότητες γυναικών σε όλο τον κόσμο. Δραστηριότητες όπως ενημέρωση του κοινού και συγκέντρωση χρημάτων για τις γυναίκες θύματα βίας στο σπίτι, το Δίκαιο εμπόριο με Κοινότητες μέσα από το οποίο βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο των γυναικών και των κοινοτήτων τους σε περισσότερες από 20 χώρες.
Γιορτάστε την ημέρα της Γυναίκας με την The Body Shop - Makigiaz Com
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την ιστορία της Maria Ernestina Hemandez Torrez, μητέρα μόνη με πέντε παιδιά και ιδρυτικό μέλος του συνεταιρισμού JFPS Co-operative στη Νικαράγουα.  Με την παραγωγή σησαμέλαιου μέσω του δίκαιου εμπορίου για την The Body Shop ο συνεταιρισμός βοηθά τις γυναίκες να βγουν από τον κύκλο της φτώχειας, προάγει την ισότητα των φύλων και χρηματοδοτεί ένα πρωτοποριακό ταμείο για γυναίκες για προγράμματα μικρού εισοδήματος.
Γιορτάστε την ημέρα της Γυναίκας με την The Body Shop - Makigiaz Com
Η γιορτή της γυναίκας θεσπίστηκε περίπου πριν ένα αιώνα για να τιμήσει τα οικονομικά, πολιτικά και κοινωνικά επιτεύγματα των γυναικών του παρελθόντος αλλά και του μέλλοντος. Αυτή η γιορτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να χαρίσετε δώρα περιποίησης στις συζύγους, τις μαμάδες, τις φίλες και γενικότερα στις σημαντικές γυναίκες που αγαπάτε και αποτελούν έμπνευση για εσάς.
Στη The Body Shop σας περιμένουν υπέροχα προϊόντα - εκπληκτικά αρώματα, προϊόντα περιποίησης σώματος και πανέμορφες συσκευασίες - που λατρεύεται και σίγουρα θα λατρέψουν και αυτές με την σειρά τους. Και επιπλέον η The Body Shop γιορτάζει αυτή την περίσταση με -30% έκπτωση σε όλα τα Colour Crush Lipstick. Αυτό και αν είναι το κερασάκι στην τούρτα!!!
Γιορτάστε την ημέρα της Γυναίκας με την The Body Shop - Makigiaz Com
 
Valentine's Day - The Beauty List
 
Valentine's Day - The Beauty List
 

Copyright © Makigiaz.Com