16η AXDW - New Designers Awards Winners

Και αυτή την Κυριακή 26.10.14 η Athens Xclusive Designers Week έδωσε την ευκαιρία στους νέους σχεδιαστές να προβληθούν μέσα από τον διαγωνισμό "New Designers Awards by Coca Cola Light". Από τους δεκαπέντε σχεδιαστές που έλαβαν μέρος τρεις ήταν οι μεγάλοι τυχεροί.
Ο σχεδιαστής που απέσπασε το βραβείο του "Best New Designer" είναι ο I. Mitakos x F. Erotokritos ο οποίος εντυπωσίασε κοινό και κριτές με τις δημιουργίες του. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται για τον σχεδιαστή αφού θα έχει την τύχη να δημιουργήσει μια capsule κολεξιόν για το label Underground.  Την απονομή έκανε η Κα Κατερίνα Γκούμα, ιδιοκτήτρια και σχεδιάστρια των boutique "Underground" και η περσινή νικήτρια Λουκία Κυριακού παρέδωσε το βραβείο στον νέο σχεδιαστή.

16η AXDW - New Designers Awards Winners - Makigiaz Com

16η AXDW - New Designers Awards Winners - Makigiaz Com

16η AXDW - New Designers Awards Winners - Makigiaz Com

Ένα total outfit από την συλλογή Alexander Wang x H&M κέρδισε το δίδυμο Lisa & Kira το οποίο απέσπασε το βραβείο "Best Trendsetter". Οι σχεδιάστριες Elizabeth Zitouniati & Natallia Kirikovich θα δώσουν το παρών στο Exclusive Fashion Party του brand για την παρουσίαση της συλλογής Alexander Wang x H&M. Επιπλέον οι σχεδιάστριες θα προβληθούν από το περιοδικό ELLE  αλλά και την επίσημη σελίδα της H&M στο facebook και twitter. Την απονομή του βραβείου έκανε η κυρία Dominique Fantaccino, H&M Country Manager Ελλάδας & Βουλγαρίας.Τις βαλίτσες της για Λονδίνο θα ετοιμάσει η σχεδιάστρια Sinister όπου με το ανατρεπτικό της στυλ κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο "Best Catwalk by Coca-Cola light". Η σχεδιάστρια Alexia Lap κέρδισε μια υποτροφία για 1 short course στο φημισμένο πανεπιστήμιο Saint Martins στο Λονδίνο, με θέμα Fashion Design & Marketing ή Fashion and Textile Forecasting με όλα τα έξοδα του προγράμματος αλλά και μεταφοράς και διαμονής πληρωμένα. η κυρία Ειρήνη Σταμάτη, Senior Μarketing Manager της Coca-Cola για την Ελλάδα έκανε την απονομή.Από την βραδιά, την οποία παρουσίασε η καταπληκτική Εύη Αδάμ, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις αφού όλοι οι σχεδιαστές  σε συνεργασία με την διοργάνωση ετοίμασαν κάτι μοναδικό για το χορηγό που αγκάλιασε τα φετινά New Designers Awards by Coca-Cola light, αλλά και τον οργανισμό που υποστηρίζει (ΕΕΛΙΑ). Κάθε σχεδιαστής παρουσίασε στην κολεξιόν του και από ένα Coca-Cola light fashion item, το οποία ήταν εμπνευσμένο από το διαχρονικό brand , βασισμένο στα χρώματα, το στυλ και τις αξίες που εκπροσωπεί το brand, μέσα από το πρόγραμμα «Nιώσε την καρδιά σου». Οι δημιουργίες αυτές παρουσιάστηκαν ξανά όλες μαζί σε ένα catwalk κατά την διάρκεια της Τελετής Απονομής Βραβείων των Νέων Σχεδιαστών.
Ευχαριστούμε το Photography Agency "Your Photo Pros" για την παραχώρηση των φωτογραφιών.
YourPhotoPros.gr
 

Copyright © Makigiaz.Com